Arieta, gaishums uc.- aprakstā takš viss sarakstīts..ka nav raifera, kāds audums, utt.. Es ar gribēju, bet pēc apraksta izlasīšanas- sapratu ka tur nekā nav..
Meičuki, kāda no JUMS nav manījusi vai pasūtījusi košu košu infinity šalli?? redzēju vienai meičai ledus skulptūrŗās koši rozā tādu šalli man ar tā gribētos kautko tādu..
-mellene, man ir tieši tāda, rekur bildes, kā dzīvē izskatās būs, tā jau smuka, bet dikti plāna un lai kaut cik nor izskatītos, jāsaliek kaut kas daudz iekšā, bet arī ne pārāk smags ... es otrreiz laikam nesūtītu, lai gan vasarā jau šad tad var iet ar tādu kaut kur, no tāluma smuki izskatās :D :)
man ir tieši tāda pati soma kā spotlight, mētajas skapī. jo pēc 5 dienām saplīsa rokturīši :D bet slinkums sataisīt :D bet tā jau ok, ielikt šo to iekšā var un nēsāt arī, tāda viegla plecu soma :D
O, pa gabalu (bildēs) tiešām soma izskatās tīri neko. Tad jau vilšanās nebūs tik milzīga :D kaut kas ciets jāiestellē, mož, oderē. Tagad ar mazliet mierīgāku sirdi gaidu savu somu :D