Ilgi neesmu neko sūtījusi un neatceros - ja no šķirošanas vietas nosūta uz piegādes punktu(šodien), tad noteikti rīt jau būs un var iet pakaļ? Converse kedas būs atceļojušas :D
Inky, joprojām viss ir rezervēts - gan nauda par pirkumiem, gan tie 89 centi. Jāskatās, kas būs tālāk.
Starp citu, tas ir normāli, ka atnāca ziņa, kurā teikts, ka pirkumi ir izsūtīti, bet nauda ir tikai rezervēta, nevis noņemta?
Vakar saņēmu Converse kediņas (l)
Linka, no kura sūtīju diemžēl vairs nav, tāpēc padalīties nevaru :(
Bet kediņas super (l)...ļoti ērtas, kvalitāte ļoti laba, der ideāli...atnāca mēneša laikā, bez problēmām, kad sūtīju, palūdzu lai selleris norāda kā "Gift" :)
Piektdien no Ali saņēmu fantastisku garo kleitu, atnāca 17 dienu laikā. Satīna audums, manam 168cm augumam kādi 10 cm par garu, uz savu S izmēru pasūtīju M izmēru. Lai arī norādīts, ka viduklis ir 76cm, tas ir uz gumijas un staipās no kādiem 60 cm līdz 76 cm.
Pats mans sporta tērpus atbalstošais vīrietis atzina, ka šī kleita viņam patīkot un tajā esot kaut kas maģisks. http://www.aliexpress.com/item/2014-new-fashion-women-blue-sling-V-neck-sleeveless-sexy-dress/32216970970.html
Man agrāk bija atkarība no ebay, bet ar otro bērniņu kaut kā pārgāja. Dažreiz vēl apskatos, taču pirkusi sen nesmu neko no turienes. Tepat veikalos arī laba izvēle.
mazliet offtopic priekš ebay diskusijas, bet varbūt varat ieteikt interneta veikalus ar ātru piegādi? līdz 1 nedēļai?
skatos sportsdirect un boohoo, ir vēl kāds ar tik ātru piegādi?
Ir problēma.
Pasūtīju preci, maksāja 16.50 ar visu sūtīšanu.
Izsekošanas numuru neiedeva, norādītās piegādes dienas jau ir pagājušas, purchase protection pagarina jau otro reizi. Pasūtīju 6. aprīlī. Rakstīju viņam vēstuli, bet šis tikai - atvainojiet, es pagarināšu to gaidīšanas laiku, gaidiet. Nu, cik var gaidīt?! Kā rīkoties? Vakar atkal rakstīju, šodien pagarināja laiku vēl uz 30 dienām.
Jautājums par paypal - līdz šim dzīvoju ar veco karti, uz kuras bija vecais uzvārds, tagad pienācis laiks nomainīt. Pirms vairāk kā divām nedēļām aizsūtīju gan laulības apliecību, gan ID, nekādas atbildes. Pirms vairākām dienām aizsūtīju jautājumu par to, kas notiek - arī nekādas rakcijas.
Un man tik daudz vēlmju no ebay šobrīd ir :D
Kāda jums ar šo ir pieredze?
BumbleBee, mani arī interesē Tava kleita :-) Vari padalīties lūdzu ar bildi? Vismaz tādu, uz pakaramā uzliktu. Tas materiāls nav kā.. naktskrekls? :-D Tur pēc bildēm īsti neko nevar saprast...