tip_tip viņš pats nodziest pēc kāda laiciņa! :) Skaties izmērus,ja gribi sūtīt, es pasūtīju pašu mazāko, bet ir dažādi izmēri! :D Šodien meitiņa ar ūdens pildspalvu sazīmēja savas grāmatas un tapetes, labi ka tā neatstāj pēdas! :))
cik es saprotu tad vins taisa pavisam smalkas gofres?
Ja.
Man ari tads ir un, ka jau ieprieks meitene mineja, prieks matu saknu pacelsanas ir ideals, bet visus matus iegofret - laikietilpigs prosess un to gofrejumu ta baigi nevar redzet, pa gablu mati izskatas daudz kuplaki. Nu kka ta. :)
Sassy girl, Tu nopietni? :) Vari ielikt bildi dzīvē? Es atradu šo vesti atsauksmēs un man liekas, ka viņa ir drausmīga, es nekad nevarētu ko tādu mugurā uzvilkt, bet varbūt tiešām selleriem ir dažādas :) Jebkurā gadījumā, man laikam ir pirmās nopietnās ebay vilšanās- nav atnākušas 4 preces termiņā (viena no tām ir laikam šī drausmīgā veste), turklāt lētākā bija par 10 dolāriem :( Šodien mācīšos, kā atvērt lietas un prasīšu naudu atpakaļ. No Ali pagaidām viss nāk laikā, gaidu vēl 20 paciņas, tad padalīšos.
Meitenes, es nesaprotu, kāda var palīdzēt?! :( Spiežu ebay atvērt lietu (precei pēdējā saņemšanas diena bija vakar) un man raksta, ka par agru atveru lietu. Kā tā? Cik tad man ilgi jāgaida, ja termiņš jau nokavēts?