Kāda zina, kā PayPal kontā mainīt valsts nosaukumu? Man nez kāpēc, nez no kuriem laikiem ir palikusi Latvija... Adresi varu nomainīt visu, bet tikai ne valsts nosaukumu. Ir kādas idejas kā to izdarīt?
Neons, No. Due to banking regulations, you can not change your address to a country that is different from the country you used when you opened your account. If you're moving abroad, you’ll need to close your existing account and open a new account. If you maintain residences in 2 countries, you can have 2 PayPal accounts as long as only one is a Premier or Business account.
atnāca šie auskari, nu tādas kakas īstenībā, tie kristāliņi iekšā ļurinās un par to vai tas ir sudrabs arī varētu vēl sūdzēties :D tās kājiņas, kas tur kristāliņu lokās kā puņķi, laikam jāpielīmē tas krustāls savādāk viņš mierīgi var izkrist ārā.
čupakabra - man nav tieši šāds, bet viņš turas uz kaut kāda lipīga silikona. Pati gan esmu tikai šo pielaikojusi nevis nēsājusi, tāpēc uztraucos vai, piemēram, karstā vasaras dienā, kad ārā ir karsts viņš nelips vaļā.