čili pica

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
kādi ir jūsu mīļākie ēdieni/saldie/kokteiļi čili picā?
15.08.2012 15:34 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Biezās picas arī neiesaku, jo viņas arī necep uz vietas, pie tam ir bijuši gadījumi, kurus nestāstīšu, jo tādi sabojās jums apetīti...

Pastāsti! Vismaz mani vienmēr ir interesējuši tie atklājošie stāsti no cilvēkiem, kas kaut kur ir strādājuši. :D Līdz šim gan trakākais, ko varu iedomāties, ir spļaušana ēdienos nepieklājīgiem klientiem (diez tā patiešām notiek? :D) un nesvaigi produkti.
16.08.2012 00:49 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
Un vēl - iesaku čekot, cik daudz cilvēku ir picērijā - jau vairāk cilvēku, jo lēnāka apkalpošana. Pilnīgi iespējams, ka nāksies ēst aukstu picu, ja picērija ir pilna, jo darbinieku ir pārāk maz (un tā tas ir ilnīgi visās picērijās), lai apkalpotu to klientu daudzumu, kuru cer sagaidīt bosi. Pie tam viņiem ir mode pēc ārbaudes laika atlaist cilvēkus, pieņemot vietā jaunus un nepieredzējušus, kurus viegli apkāst ar naudām, tāpēc ir 50 procentu iespējamība, ka viesmīle, kura jūs apkalpo, strādā tur mazāk par 3 mēnešiem un tas ir viņas pirmais darbs pēc visusskolas beigšanas, līdz ar to viņai vienkārši nav tādas pieredzes, lai būtu labs serviss.
16.08.2012 00:53 |

Reitings 895
Pievakare, spļaušanu piedzīvojusi neesmu, bet no biezās picas kliente vienreiz izvilka tārpu... Paldies Dievam, tā nebija mana kliente! :D
16.08.2012 00:55 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Ballīte., lūk recepte no welsh
"Sastāvdaļas:
*Sīpoli
*Šampinjoni
*Burkāni
*Kartupeļi
*Sviests
* Sēņu kausētais siers "Dzintars"
*Ūdens

3 sīpoli -sagriež; 4 burkāni(lieli), sarīvē uz rupjākās rīves, visu uz pannas ar sviestu (neskopoties) un cep tik ilgi kamēr dārzeņi mīksti, pievienojam šampinjonus (lieku 500gr vai vaiāk); pieliekam garšvielas: vegeta utt uc utjp,kas kam garšo.
Tajā laikā vāra apmēram 4 kartupeļus, kad gatavi, samīcam putrā.
Kad abi komponenti gatavi tad liekam katlā, burkānus/sīpolus + kartupeļus= sanāk tāds sautējums.
Pielejam klāt ūdeni tik daudz, cik vēlamies, lai zupa būtu bieza, gaidam, kamēr parādās pirmie burbulīši, t.i. zupa uzvārās, un liekam klāt visu "Dzintara" sieru!
Atkal uzvāram un zupa gatava.
Man patīk, ka krēmzupā var izteikti just šampinjonu gabaliņus veselus nevis galīgi samaltus ar blederi, kaut gan kā kurai patīk, var izvēlēties, garšo vienkārši fantastiski!!!!!!"

Pirmo reizi izmēģināju, sanāk ļoti daudz, 3 cilvēki 2 dienas ēdām - ļoti sātīga, bet noteikti taisīšu vēl, jo garšo ļoti labi! ;)
16.08.2012 01:07 |

Reitings 4258
Ance,
bet no biezās picas kliente vienreiz izvilka tārpu... Paldies Dievam, tā nebija mana kliente!

:D :D

Vispār nekad vēl neesmu ēdusi biezo picu.
16.08.2012 01:09 |

Reitings 895
Vispār nekad vēl neesmu ēdusi biezo picu.

Neko neesi zaudējusi. :D
16.08.2012 01:11 |

10 gadi
Reitings 2415
Reģ: 05.08.2010
Renesanse Liels paldies! :)
16.08.2012 02:02 |

Reitings 63
Reģ: 15.06.2012
Studiju gados bieži iegriezos Čīli Picā, visbiežāk ēdu zupas, pelmeņus un salātus, ar laiku secināju, ka zūd kvalitāte, porcijas sarūk, bet cenas salīdzinoši augstas. Kādus 2 gadus neesmu apmeklējusi šo picēriju !
16.08.2012 02:06 |

Reitings 1852
Pirms pāris gadiem biežāk gāju uz šo picēriju, bet , laikam ejot, kvalitāte zudusi, bet cenas augušas. Picas tur ir nekādas, pelmeņi agrāk bija garšīgākie, zupas ar.
Vienīgais, ko tur ņemu, ja sanāk tur pusdienot ir salāti un kāds dzēriens - latte, sulas vai ūdens.
16.08.2012 02:10 |

Reitings 95
Reģ: 13.03.2012
Es ciest nevaru chilli picu !

kad pedejo reizu tur biju,man zupa bija plastmasas gabals, mana drauga vista bija jela + visam pa wirsu netira spraita glaze! :@

low level!
16.08.2012 02:26 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Vissliktākās atsauksmes par šo iestādi. Makaroni cieti un dzelteni, mikroviļņu krāsnī sildīti - augša silta, zemāk viss auksts un ciets. Glāzes netīras. Cenas neadekvāti augstas un porcijas, par visu iepriekš minēto nerunājot, īkšķa lielumā. Apkalpošana lēna. Bieži vien par tevi vienkārši aizmirst. Neapmeklēju un neapmeklēšu.
16.08.2012 11:13 |

Reitings 1153
Reģ: 16.08.2012
Kādreiz čilli picā garšoja, tagad kādu laiku neesmu tur bijusi, jo, kā jau te minēja - cenas augstas un kvalitāte ēdienam sarūk.
Bet tā ņemu parasti hawaii picu, pikanto vai arī pārlocīto calzone!
18.08.2012 22:48 |

Reitings 1666
Reģ: 17.05.2012
Kraukšķīgie siera salāti garšo.
Picas nē.. Nekur nav tik garšīgas picas kā mājās gatavotās!
18.08.2012 22:56 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ilgus gadus tur nebiju bijusi un šodien sagadīšanās pēc nokļuvu. Nekad tur vairs neiešu! Mana kola bija istabas temperatūrā un pilnībā atšālējusies, salātos lapu vietā bija vieni kāti un zupa vispār bija nenosakāmas izcelsmes biezenis.
Nesaistīti ar ēdniekarti, pirmo reizi šodien tieši Čili picā saskāros ar absolūtu kultūras un pieklājības trūkumu. Sēdējām divatā pie četrvietīga galdiņa. Rīga pilna ar svinētājiem, picērija tāpat, tāpēc vietu nebija. Pēkšņi pie mūsu galdiņa pienāk kaut kāda sieviete ar savu dēlu un vienkārši apsēžas brīvajās vietās. Es laikam pirmo reizi dzīvē biju tik šokēta, ka neko nespēju pateikt. Nepietiek, ka viņa bija izdomājusi vienkārši piesēsties svešiem cilvēkiem, viņai pat prātā neienāca pajautāt mūsu viedokli par viņu atrašanos pie mūsu galdiņa. Viesmīle ar šo situāciju paspēja tikt galā ātrāk nekā es kaut ko pateicu, bet nu situācija super :D
18.08.2012 23:01 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Negaršo ēdieni tur. Picas vispār tādas pusplikas mīkla cauri spīd.
18.08.2012 23:04 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Par čili picu neko labu pateikt nevaru-ēdiena cenas neadekvāti augstas, ēdieni viduvēji un apkalpošana nekāda. Atceros, vienreiz pasūtīju uz mājām sushi. Telefona operatori brīdināju, ka maksāšu ar karti. Atbrauca kurjers, bet viņam karšu terminālis negāja. Tad nu pēc tam stundu čakarējos, runājot pa telefonu ar tām operatorēm, jo viņām vajadzēja, lai samaksāju par sushi ar mobily kontu, kura man nebija. Man tie sushi beigās izmaksāja krietni vairāk kā norādīts cenrādī, jo par to mobily konta izveidošanu bija jāmaksā. Man toreiz negribējās kašķēties, bet vakaru viņi man diezgan pamatīgi sabojāja.

Šodien atklāju CanCan picēriju. Šobrīd daudzām picām 60% atlaides. Biju šokā par to, ka 0,5 ūdens (ar citronu, greipfrūtu vai apelsīnu) maksā tikai 0,39ls. Droši vien no krāna pildīts :D Bet turpmāk es noteikti izvēlēšos CanCan nevis Čili picu.
18.08.2012 23:20 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Nav tādu. Čilli Pica ir vieta, kur es iegriežos, cik reti vien iespējams. Nesen atrados kādā Latvijas pilsētā un pusdienoju picērijā, jo neorientējos pilsētā un neriskēju izmantot vietējo piedāvājumu. Ok, tas, ka es ēdienkarti gaidīju kādu pusstundu, būtu vēl sīkums, jo es saprotu, ka nav viegli tikt ar visu galā pietiekami kvalitatīvi, ja visu picēriju apkalpo trīs oficiantes, bet ēdiena garša bija zem katras kritikas un nelikās samaksātās naudas vērta.

Izklausos izlepusi. Jā, varbūt. Par tādu pašu naudu es labāk aizeju uz kādu personiskāku cafe un izbaudu gan gardu ēdienu, gan sirsnīgu apkalpošanu, gan skaistu interjeru :)
18.08.2012 23:55 |

Reitings 4258
Iespējams, iepriekš aizstāvēju Čili picu, jo 95% gadījumā biju ēdusi Jelgavā. :D Šodien iegājām Rīgas Plazas Čili picā - porcijas nenormāli mazas (un tagad, ja paskatās uz šādām porcijām, patiešām liekas, ka cenas ir vairāk kā neadekvātas), ļoti ilgi bija jāgaida. Tiesa, man kļuva žēl oficianti - izskatījās kā nesen pieņemta darbā, tāda nedaudz nepārliecināta par savām darbībām, laipna.
19.08.2012 19:43 |

Reitings 417
Man garšo kraukšķīgie siera salāti, tomātu krēmzupa, šis tas no brokastu ēdienkartes un tie saldie trīsstūrīši ar saldējumu.:) Ēdu tur reti un, ja ēdu, tad tikai brokastu ēdienkartes laikā vai kuponiem.Viss.:D

Vienreiz biju Origo Čili picā, nesen bija atvēries. Man jau vispār tur liekas diezgan pretīgi, jo baloži staigā apkārt, bet tas tā....Man atnesa manas brokastis (omlete+maizītes,salāti utt.) un maize bija sapelējusi un TOMĒR apgrauzdēta. Un tas pelējums nebija nekāds nepamanāmais, mazā pirkstiņa lielumā (galiņa :D) Es domāju,ka es uz vietas apvemšos. Biju šokēta kā vispāŗ var būt tik veca maize un par to kā varēja noeredzēt, ko liek uz šķīvja. Toreiz biju ļooooooti vīlusies
19.08.2012 19:58 |

10 gadi
Reitings 5929
Melani,ceru,ka viesmīli informēji? :D
19.08.2012 19:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits