Man ir loti labas attiecibas ar tagadejo drauga mammu. Protams, ir bijusas domstarpibas un esmu kko baigi noshavusi greizi, bet parsvara vina man to ir piedevusi!
Vispar vina tada gudra un loti jauka sieviete, modernaun saprotosa. Daudz ko no vinas macos, jo mana mamma ir galigi preteja - gluzi ka berns. Tad nu no drauga mammas pasmelos idejas ka maju iekartot, ko est uztaisit :) Gribetos vel tuvakas attiecibas, lai varam izrunaties bez maz vai ka draudzenes, bet laikam abas vel kautrejamies.
Bet gadijums iz manam citam attiecibam. Draugs bija tads vienkars lauku puisis un kad es Rigas dama aizbraucu pie vina uz laukiem, vina mamma atlavas uz mani nicinosi paskatities un pateikt, ko tu te esi atvedis, sitai nav pietiekami naudas! Es vnk gribeju mukt prom, ka kko tadu vareja pateikt, tas puisis pats dzivoja Riga skuni un eda visu laiku makaronus ar kechupu ... Protams, nauda nav galvenais, bet nazinu, ko vina gaidija, ka vinas laukjis nocopes miljonari? Tad vina vajadzeja uz CBK iet vecas tantes aplaimot! Fuj!