Jūsu vīrieša mamma

Reitings 2
Reģ: 14.08.2012
Sveikas!

Gribējās pajautāt kādas Jums meitenes ir attiecība ar jūsu vīrieša ģimeni, radiem - vecākiem, bet tiešāk ar viņa mammu. Parasti jau saka, vīramāte vellamāte..un laikam gan, man tā būs pagadījies!

Man ir labas attiecības ar visiem radiem, īpaši tēti ir labas attiecības,bet ar mammu, ļoti "īpašas". Beidzot pēc šīk ilgā laika perioda esmu sapratusi ka mammai pret mani ir radusies greizsirdība. :) Vājprāts, ar puisi draudzējamies jau gandrīz sešus gadus, bet izveidojies kontakts,pilnīga 0! Kad mēs apciemojam vīramāti, viņas attieksme ir tāda itkā viņa mani neredzētu, un ar dēlu norunās kādu stundu. Un tā līdz pat šai baltdienai..

Konkrētāk,k ādas ir Jums ar vīramāti ir attiecības?

Up!
14.08.2012 16:56 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Man ar drauga mammu ir labas attieciibas- sazvanamies, apciemojot vienmer milji uznjem ,sauc par savu berninju :D daavina visaadas lietinjas tachu dazhreiz var redzet to greizsirdibu kas spiezhas negribot cauri , bet nekad neko sliktu nav teikusi ne man, ne draugam :)

Savukart ar teeti taas ir tiiraas shausmas :D Vinsh neciesh mani, es vinju, nesarunaajamies , kad nakas palikt divata, tada sajuta ka telpa ir tada spriedze, ka spuldzes spraags :D
14.08.2012 19:56 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Attiecības ir labas. Neesam sirdsdraudzenes, bet satiekoties vienmēr tiek buča uz vaiga. Vienmēr apjautājas, kā sokas, izrāda interesi izpalīdzēt, bieži saka man komplimentus, aicina doties viņai līdzi gan uz veikaliem, gan uz sporta centriem. Es savukārt piesakos palīgos, kad viņai kas pavairāk mājās jeb dārzā jādara, reizēm pagatavoju kādu našķi. Sadzīvojam labi. Vienīgais, kas man nepatīk ir tas, ka viņai ir tieksme kontrolēt, bet ceru, ka tas drīzumā mainīsies.
Ar tēti attiecības arī labas, vairāk nenopietnas, jo vienmēr jokojamies.
Par drauga māsu labāk neizteikšos. Nevēlos tik negācijām pilnu cilvēku savā dzīvē. Ļoti nepatīkami noraudzīties, kā viņa ar savu attieksmi sāpina savus vecākus.
14.08.2012 20:35 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
man neitrālas. nekādas draudzenes neesam. ja satiekamies tad kko papļāpājam, bet nu tādas vispārīgas tēmas neko tādu.
14.08.2012 22:56 |

Reitings 79
Reģ: 01.05.2011
ne visai labas attieciibas.
loti greizsirdiga :(
14.08.2012 23:00 |

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011
Manējā vienmēr izvelk ārā vīniņu un uzdāvina apakšveļu, man patīk!
14.08.2012 23:04 |

Reitings 3
Reģ: 18.10.2009
ļoti labas, savā ziņā esam līdzīgas, tāpēc... tas manuprāt ir diezgan liels rādītājs, ja esi iepatikusies vīramātei
15.08.2012 16:47 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Labas attiecības, esmu gaidīta viņu mājās. Nekad arī nejaucas mūsu lietās, kas ir liels pluss:)
15.08.2012 16:50 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
nekad neesmu viņai patikusi. nezinu pat, kāpēc, bet nu manas attiecības ir jau aiz kalniem. tagad tam nav nozīmes, ceru, ka nākamā būs labāka.
kaut gan man nekas nebija pret viņu.
15.08.2012 16:52 |

Reitings 46
Reģ: 15.08.2012
Attiecības ļoti labas, es viņai ļot ļot patīku, bieži saka, ka esmu vislabākā no visām draudzenēm, kas draugam bijušas. Man jau tikai prieks, bet dažreiz pārāk daudz lien mūsu dzīvē, ļoti grib visur iesaistīties, tikt iesaistīta, visu zināt. Bet tas ir piedodams, viņa ir ļoti forša :)
15.08.2012 17:02 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
Normālas, laikam jau pat tīri labas. Vairāk pļāpājam, kad iedzeram. Bet tā pa lielam viss ir normāli.
15.08.2012 17:03 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Attiecības tieši tādas kā aprakstīji. Diemžēl ... vienmēr esmu gribējusi labākas, tuvākas. Taču zaudētāja ir tikai viņa.
15.08.2012 17:08 |

Reitings 517
Es teiktu, ka man ir ne tikai labas attiecības, bet viņa man ir kļuvusi kā labākā draudzene. Bieži satiekamies, braucu pie viņas arī bez sava drauga. Zvanu viņai prasīt padomu dažādās dzīves situācijās.. Nu īsāk sakot visu to, ko parasti dara ar savām draudzenēm.
15.08.2012 17:15 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Es teiktu, ka man ir ne tikai labas attiecības, bet viņa man ir kļuvusi kā labākā draudzene. Bieži satiekamies, braucu pie viņas arī bez sava drauga. Zvanu viņai prasīt padomu dažādās dzīves situācijās.. Nu īsāk sakot visu to, ko parasti dara ar savām draudzenēm.

Atdotu visu par tādām attiecībām. Žēl ... pat manas pašas ģimenē nekad nav bijušas tādas attiecības, ļoti cerēju, ka ar mīļotā mammu būs. Ļoti vīlos. :(
15.08.2012 17:18 |

Reitings 1534
Perfektas, tiešām. Varam runāt par pilnīgi visu, varam jokoties un smieties no sirds, varam viena otrai matus krāsot un uzacis plūkāt, varam nozust no saviem vīriešiem un pa kluso divatā kkur mierā pļāpāt un malkot kādu vīnu, varam kopā gatavot... Tiešām es labākas nevaru iedomāties. Un tās ir abpusēji patiesas. Nekādu greizsirdību vai vēl nez kā...
15.08.2012 17:21 |

Reitings 5
Reģ: 11.08.2012
Sveikas!
Man ari nav paveicies attiecibās ar drauga mammu. Tiesām īsta vella mamma. Es vinai nepatiku no laika gala kad puisis mus iepazīstināja kopā,puisa mamma vinam pajautāja vai es dzivē smēkējot un sis mulkītis pateica kad sad tad pasakumos uzpipeju,zinot labi kada attieksme vinu mammai pret smekesanu un no tā brīza kad vina to uzzināja , esmu vinai lielaka ienaidniece. Jo vina uzskata ka ta sieviete nav vina dela cieniga sieviete kura pipe un iedzer tusinos (respektivi Es).
Vina ir loti veca bisk pari 60 gadiem un vinai mans draugs ir vienigais dels. Nu dzives uzskati un principi loti vecmodigi un ari censas visur iejaukties,vnm katru dienu neparspilejot 5x diena vina zvana savam delinam un jauta ko vins dara,ko es daru un tad stasta ka vinai iet... . Vinai ir loti greizsirdiga uz mani un negrib pienemt to,ka vina dels ir pieaudzis virietis un vinam ir sak veidoties sava gimene.

Esam 1x aizgajusi augstos tonos,kad draugs vnk sedeja,un nespeja but nevienas puse ,jo j vins nostasties mana puse tad mamma saks raudat un pardzivot,bet ja vins nostasies mammas puse tad vins zin,kad tad vins vares iet majas kopa ar savu mammu un turpinat tureties pie vinas brunciem un est no vinas rokam!!!!

Reizem skiet ka vairs nav speka, bet ka virietis man vins visslabakais un milosakais draugs!

Atvainojos par vietam esam un neesam mikstinajuma zimem. :-)
16.08.2012 11:35 |

Reitings 64
Reģ: 23.08.2012
Man itkā ir labas attiecības, tikai kaitina, ka viņa 3x dienā zvana viņam par dažādiem sīkumies, ja kaut kas nopietnāks atgadījies tad vispār var arī savas 10x piezvanīt. Viņš bieži iet ciemos. Viņš zin , ka man tas ne īpaši patīk, ka tik bieži, bet pirms viņam to pateicu, viss bija biežāk... Viņš vnk atbild- "a ko man necelt?", "bet viņa man palūdza.(aiziet uz aptieku, kas viņai ir pāri ielai)". doooh...
nezinu, kā lai rīkojas, jo negribas ne kašķēties tāda nieka dēļ, ne arī aizliegt (pasarg Dievs) viņam tikties ar mammu vai runāt pa telefonu. Jo tīti likumiski vai kā tur nekas vairāk par draudzeni viņam neesmu, tātad- sēdi biksēs klusu
24.08.2012 17:41 |

Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
es teiktu ka manas attiecības ar drauga vecākiem ir normālas - neesam tur ļooti tuvi, bet man pret viņiem nav pretenziju un viņi mani arī labprāt gaida. Drauga tēvam ir diezgan stingrs raksturs - tāpēc lielās sarunās nekad neielaižamies - drauga mammai - tāds ļoti kluss raksturs - tāda pavisam savādāka nekā es - tāpēc, jā parunāties par kko varam vai tā - bet nav tur pārspīlēti labas attecības.
24.08.2012 17:50 |

10 gadi
Reitings 1887
Reģ: 14.01.2011
Sākumā bija labas attiecības, bet pēc mana bērna piedzimšanas vairs nebija tik labas. Viņa sāka mani aprunāt aiz muguras (vēl pie tam - nepatiesību). Draugam arī tas nepatīk, tāpēc mēs abi vairs nekontaktējamies ar viņu.. Na*** mums ar tādu cilvēku kontaktēties..pietiks dzīvi sev bojāt :D
24.08.2012 17:51 |

Reitings 198
Christina- tavs draugs tā vienkārši vairs nekontaktējas ar savu mammu? Liekas dīvaini..
Man ar drauga mammu it kā labas attiecības,bet tad uzzināju no viņa māsas, ka viņa mamma par mani agrāk(sākumā) teikusi, ka viņas dēlam būšot grūti ar mani utt. Bet nu domas esot mainījusi(esam kopā 6gadus) tā kā uzzināju to tagad, tad man negribas vispār vairs kontaktēties :(
24.08.2012 18:10 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Man ar viramati ir labas attiecibas. Nevaretu teikt, ka esam draudzenes, tacu pat ja esmu Latvija viena pati, vienmer aizbraucu apciemot, paplapat. Vina mus svetkos loti apdavina, citreiz pat svetkus nevajag apdavinasanai.
Toties ar viratevu ir pavisam cita runa... Labak redzam viens otru ejam. Es nespeju pienemt vina raksturu, izturesanos un attieksmi pret apkartejiem cilvekiem, manieru un galda kulturas trukumu, tacu vins, savukart, nevar pardzivot to, ka esmu vina delu atnemusi un izveidojusi par normalu cilveku.
24.08.2012 18:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits