Nepatīk savs darbs

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Zinu, tagad ir jāpriecājas par to, ka vismaz darbs ir, bet tas man nepatīk, ne kolēģi, ne atmosfēra. Pagaidām nestrādāju savā specialitātē. Kopš 18 gadiem strādāju oficiāli, gan ar mācībām apvienoju, gan pa vasaru, gan pa 6dienām un 7dienām. Nu, jaunību neizbaudīju. Manuprāt, tieši tas man tagad uzdzen riebumu uz jebkādu darbu. Tagad atkal sāksies studijas, man ir kārtējais jaunais darbs, nezinu, kā lai šoreiz apvieno. Varbūt pat to negribu. Man ir dziļš besis. Raksturs man ir tāds, ka man patīk vadīt, nevis kāds man skatās uz pirkstiem un komandē. Līdz vadīšanai man vēl tālu, bet ko darīt tagad- paņemt pauzi un nodoties studijām vai cīnīties tālāk?
14.08.2012 12:55 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
ļoti nozīmīgi ir kolēģi, vienā no iepriekšējām darba vietām man kolēģi arī riebās , jo visi bija tādi gudrīši un ar tādu sarkasmu. ka neizturēju ilgi , aizgāju, vecākiem neteicu, ka esmu aizgājusi, jo viņi man pārmestu, atradu citu darbu, pateicu, ka eju prom no tā iepriekšējā. kamēr nestrādāju puisis uzturēja. nebija diezko patīkami, bet labāk tā kā katru dienu iet ar sakostiem zobiem uz darbu.
15.08.2012 12:18 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Becky, jā, tagad viss ir mainījies, turpināšu strādāt, bet septembrī sākas skola- pats galvenais ir to pabeigt :)
15.08.2012 13:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits