Illuminati - Grupējums kas sastāv no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaulē,kas cenšas pārņemt pasauli,un tas nav mīts. Jay Z,Rihanna,Beyonce,Katy Perry,Michael Jackson,Aaliyah,Tupac,Amy Winehouse,Christina Aguilera,Kanye West ir mūziķi kas to ''izplata'' galvenokārt. Keitija Perija pati atzina,ka pārdeva savu dvēseli velnam aka illuminati. Lady Gaga vispār slima ar to. Paskaties,redzēsi.
Music Industry Exposed: http://www.youtube.com/watch?v=DikoLMfnEgE
Keitija Perija pati atzina,ka pārdeva savu dvēseli velnam
Es ceru, ka viņa to domāja kā metaforu, savādāk tas ir tik pat ticami kā ateistiem Dieva eksistence. Un līgumu ar velnu gan jau parakstīja ar asinīm. :D neliec man skatīties video, es jau zinu, par ko tur iet runa.
Es skatītos, vai man tie 50 lati (lai gan ceļam tiešām var visādi izdomāt, kā ietaupīt) būs vairāk noderīgi kam citam, vai tie ir svarīgi manā budžetā, vai kaut kas traki mainīsies, ja tos iztērēšu koncertam. Ja bail ir vienkārši vilties, nevis, ka pēc tam naudas pietrūks kaut kam citam, tad noteikti brauktu (nu ja man patiktu mūziķis, protams).
http://www.spoki.lv/aktuali/Rigas-tehniska/170673 šis te pārspēj jebko kartējais pierādījums, ka cilvēki redz to, ko viņi grib saredzēt.
:D :D Pēc tādiem muļķīgiem principiem arī tiek veidotas šīs sazvērestības teorijas.
Jā, protams, mēs visu nevaram zināt, tas ir skaidrs. Bet tikpat muļķīgi ir ticēt visādām sazvērestības teorijām (piemērs būs ne par šo slavenību tēmu - ir tāds krievu publikai zināms kanāls RenTV, kurā bieži iet raidījumi, kur atklāj un apspriež visādus melus, ka pastāv citplanētieši, par Ameriku, kosmosu utt. Tad nu necik sen internetā klejoja video, kur šāda tipa patiesības atklāšanas raidījumā RenTV Latvijas Vanšu tilts tika pasludināts par Nīderlandes tiltu, zem kura kursē vilcieni.. Vai jūs domājat, ka šis ir vienīgais gadījums, kur sazvērestības teorijas tiek pamatotas uz nepatiesiem faktiem?) vai ticēt kādas slavenības vārdiem. Es arī varu pilnīgi bez emocijām pateikt, ka pārdevu savu dvēseli - un? Bet katrs, protams, pats izvēlas, kam un cik ātri gatavs noticēt.