otrs bernins

Reitings 17
Reģ: 06.03.2012
Sveikas!
Varbuut kaada var padaliities pieredzee.... Gribu otru berniu(virs ari),bet logiski apsverot,tagat nav iistais briidis.. :( es to saprotu..BET..tuvakajaa naakotnee neredzu ka kautkas mainiisies :( Laiks ies un man bail ka pectam nozeelossu,ka nesanneemos.... :( jo domaaju ,ja dikti grib,tad kautko jau sadomaas..
Vareetu but labaki ienaakumi,plashaaks dziivoklis..u.t.t. Bet iemeslus jau var atrast vienmeer..
Nevaru saduushoties..
Varbut kaadai ir bijis liidziigi?
13.08.2012 12:53 |

Reitings 17
skay nebaidos nokaveet,tikai nozeelot ka nesanneemos tagat..

jau aatraak gribeeju..bet kriize dziivesvietas mainna,darba mainnas...arii bezdarbs.. vienmeer kautkaadas probl. gribeeju lai vinniem maza gadu starpiiba,bet nu nekaa.. tagat gribeetu,lai kad mazais saak iet skolaa..es ar 2 pa maaju... lai varu pret aiziet..kameer ieietas..un pierod :)
13.08.2012 13:30 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Tāds lēmums katram pārim jāpieņem pašiem - grūti no malas 100% iedziļināties Tavā situācijā. Jādara tā kā sirds liek un tā, kā izlemjat jūs abi ar vīrieti. Es bērniem gribētu vismaz 7-8 gadu starpību, tad nu man arī jāsāk domāt par pirmo, bet nevēlos sasteigt tikai tādēļ, ka man liekas, ka tā būs labi un ērti.
13.08.2012 13:38 |

Reitings 17
skaya tas gan..laikam gribeeju dzirdeet apstiprinaajumu manaam domaam.. ka galvenais nav nauda.. un ka probl.var atrast vienmeer.. :)

Paldies meitenes :) Varbuut tieshi to man vajadzeeja,lai buutu par 100% parliecinaata,ka riikojos pareizi..
13.08.2012 13:55 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
vienkārši, es šodien izlasīju šo rakstu.... un domāju : kāpēc, pie velna, sievietes dzemdē bērnus vienu pēc otra, ja zin/jūt, ka nespēs tos pilnvērtīgi uzturēt un sniegt vajadzīgo?!..... :(

http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/90731/piecu-bernu-mate-izdara-pasnavibu-175-latu-liela-parada-del-video
13.08.2012 13:59 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Nu ja tā padomā.... lai radītu bērniņu, vienmēr var atrast ko tādu, kādēļ to nedarīt..... Un ja tā padomā, kad mana mamma mani audzināja, nebija ne pamperu, ne normālas veļas mašīnas, utt, utt...... Un lieliski tika ar visu galā :)
Man pašai ir divi bērni (starpība gads un divi mēneši, vecums, 6 un 5 gadi) Un par otro bērniņu izlēmām pavisam vienkārši.... Pirmais piedzima puisītis un gribējām mazo māsiņu.... Un tā arī sanāca :) Jā, bija grūti ar diviem, arī tagad reizēm ir grūti, katram vecumam savs, bet nekas nav neizdarāms un vajag tikai gribēt ;)
Un varu teikt droši, es esmu neizsakāmi laimīga, ka man ir divi bērni un ar tādu mazu vecuma starpību, un ka viņi man jau ir tik lieli.... Jo šobrīd, savos 27 nezinu vai kam tādam vēl spētu saņemties....
13.08.2012 14:10 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
es skatītos kāda bērniem ir vecuma atšķirība ;)
negribētos,lai ir ļoti maza vai liela,2-3 gadi man liekas ok :)

ja jau esošajos apstākļos ir viens,tad kāpēc,lai nebūtu otrs :)

veiksmi!
13.08.2012 14:12 |

Reitings 339
Es tuvākajā nākotnē arī taisos ieņemt otro, tikai jāpagaida kad spirali izņems...vīrs baigi grib, es arī, meita brālīti prasa.
Mums arī ar līdzekļiem ir kā ir, un sava ligzdiņa nav, bet kad tad, ja ne tagad?
Nav teikts, ja gaidīsi - tad būš labāk...mēs arī ilgi gaidījam, kad būs "īstais" laiks, bet kā nebija, tā nav...ne naudas vairāk, kaut arī cenšamies, ne dzīvoklis mums savs, bet tā var visu mūžu gaudīt...
Vajag saņemties, vel viens saules stariņš tavā dzīvē nenāks par sliktu.
Vai...pat asaras acīs sagāja...meitiņa ar vīru laukos atpūšaas, viena pati pa darbu ņēmos...skumstu pēc viņēm, īpaši pec mazās princeses.
13.08.2012 14:15 |

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Nekad nesapratīšu tās sievietes ,kuras grib bērnu radīt!
13.08.2012 14:23 |

Reitings 339
khm...katram savs... :|
13.08.2012 14:24 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
zazaika - Tev to bērniņu pašlaik tiešām vajag ta , ka ar uginīm laiks skrien? :) Es uzskatu, ja nav tā īstā pārliecība vot, ir, jā, vajag! Tad arī nav jāskrien... Tavā vietā es censtos visas lietas ''salikt pa plauktiņiem'' un tad domaat pa tādu soli, jo domājams,ja Tev ir jau viens bērninjs tad apjēdz , ko tas nozime! Un man šķiet bērns nav taa, - ai gribas, davai??? Man šķiet, ka tas ir ļoti nopietns soli, kad bērnam jādod viss labākais, jo tomēr tas ir cilvēks, jauna dziviba, kam jāmācās jāaug labos apstākļos, mīletam un lutinātam, ne taa, ka knapi gali velkas kopā un bieži vien navnaudasstress iziet uz bērnu kā bļaušana, pavirša uzmanība un negatīvisms.
13.08.2012 15:20 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Aņčukiņš_

Tā sajūta rodas pēkšņi... es arī vienmēr tā domāju, un biju pārliecināta tas nav priekš manis, bet satiku puisi un kaut kāds klikšķis notika, ka pēkšņi bija sajūta ka vajag un TAGAD... tā arī tagad štukoju par otro... :D
13.08.2012 15:39 |

10 gadi
Reitings 10604
piekrītu Vasaras bērnam ;)
13.08.2012 15:45 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Man nav bērnu, taču nu jau vairāk kā gadu gribu. Pat nevaru aprakstīt, kas tā par sajūtu, bet ļoti gribu, laikam daba sauc.
Vīrietis man tāds nekāds, bērnus negrib, plus vēl mums sākušās nesaskaņas, tāpēc ar šo vīrieti bērnus nevēlos. Gribu, lai ir tā, ka abi grib un gaida bērniņu.
Jo ilgāk es netieku pie bērna, jo īgnāka es palieku. Skumji, bet fakts!
Autores vietā ķertos pie otra bērna ražošanas. :)
13.08.2012 15:52 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
Jūs esat divi( bērna vecāki), ja ABI vēlas un ir jau viens bērniņš, tad otrs nu gan nebūs nekāds apgrūtinājums.
Viss ir gribēšanas daudzumā.
13.08.2012 15:55 |

10 gadi
Reitings 10604
Seleste... un kā ir.. nu tā stulbā sajūta, ka zini, ka ar šo nebūs bērnu? Jāmeklē cits. Nu ok, atkal paiet gadi, kamēr atrodi superīgo vīrieti, paiet laiks, kamēr nostabilizējas attiecības, paiet laiks, kamēr viņš nobriest , ka grib bērnu. tas taču ir tāāds laiks! :( Ok, cita lieta, manā gadījumā būtu, ja ir 20-22 gadi.. bet kā ir tām, kurām jau drīz, drīz 30?
(es nezinu, cik gadu ir tev. Un jautājums vispārināts par šo tēmu.. Vnk tu ierunājies un es par to esmu aizdomājusies tā dikti jau kādu laiku..) skumji
13.08.2012 15:58 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Un kā mana mamma saka, labāk kvalitāte nekā kvantitāte :D
Ir zināma gimene, kur vinjiem 6 bērni, nu jopcik, kādos apstaakljos vinji dzivo, ne kulturālu pasakumu, ne normala apģērba un ēdiena visi tur saspiedušies dzivo, bet mamma vinjiem lepna, vot redz kā - piedzemdeejusi 6!!!! bērnus, kurai gan vēl sievietei tas butu pa speekam. Manai mammai mēs esam 2 meitas plānotas, nu nezinu, vai sliktaak ir augt miiletam, ar daudz piedzievotaam un redzetam vietam un lietam,kad apstaaklji nekad nav ''spieduši'' utt...
13.08.2012 16:42 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man loti patiik diskusijas,kur sievietes pastaasta ,kas uz sirsninas!Ja saadas diskusijas nebuutu,es laikam nebuutu forumaa!:)
Man bija liidziiga situaacija!Es sapratu ,ka mazajam vajag to otru!Es domaaju ,ka divi bernini ir ideaals variants!Apstaakli nebija nekaadi spiidosie toreiz!Viirs pat vilcinaajaas...man tik loti gribeejaas meitinu(taa arii nav)!Ir taads laiks dziivee,ka loti gribaas tos kiparinus!Ja tas laiks ir paari,tad vairs nevar ieiet tajaas sliedees!Noteikti esmu par kvalitaati-noteikti nepiekriitu tam ,jo vairaak ,jo labaak...visiem tacu jaaeed utt!
Loti piekriitu Vasaras beernam!
13.08.2012 16:56 |

Reitings 17
..tā nav mirkļa iegriba,to jau kādus mēnešus apdomāju(ja ne vairāk).. Vienmēr mums ir bijusi doma,ka būs mums divi bērniņi.. Tikai līdzšim padomājam un nogaidam labākus laikus..bet nu..itkā iekšējā balss saka..
Vīrs vairāk par to ka finanses un vairāk vietas vajagot..
Arī fakts,ka otram nav tik viegi saņemties,jo zināms kas sagaida.. Bijis visādi,bet neko nenožēloju :) Laikam ir tā ka tu jūti–ir laiks...kad ši doma tevi nepamet un atkal un atkal atriežas..

Piekrītu,ka kvalitāte,nevis kvantitāte..Jo gribas dot to pašu labāko!

Paldies par laba vēlējumiem..
13.08.2012 17:01 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Ja bērnus tiešām vēlas, nevis "ražo" dēl niecīgajiem pabalstiem, jo strādāt negribas.... Tad ir arī atbildība pret bērnu, un vecāki darīs jebko, lai tikai bērni augtu labklājībā un pārticībā.... Manuprāt :)
13.08.2012 17:08 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Cukurvāvere,
ir tieši tā, kā tu saki. Sajūta ir stulba, jūtos kā lūzere, jo laiks ir iztērēts. Nu oke man šobrīd ir 24 gadi, visu vēl var paspēt. Nezinu kā justos, ja būtu 30 gadi.
Katrā ziņā uzticība vīriešiem ir zudusi, vajadzēs laiku kamēr nomierināšos. Atrast normālu (pat nerunāju par labu) vīrieti LV ir grūti, tāpēc arī tas neies ātri, lielākā daļa vīriešu tādi memmīši, nenobrieduši prātā, nespēj uzņemties atbildību utt.
13.08.2012 17:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits