pilni veikali. Bik Bok, Cubus u.t.t.
MAN IR PIEDāVāJUMS ROKDARBNIECēM!!! :)
Man ausīs nav auskaru, bet vēlos spalvu auskarus, vai kāda māk un grib man tādus uzmeistarot par samaksu ? :) vnk spalvu auskarus uz klipšiem kkā ne pārāk uzkrītošiem klipšiem
Vot tādas jūs esat, izaudziniet večus parmīkstmiešiem un tad brīnās!
Man paprasīt naudu savam vīrietim ir tikpat normāla parādība kā iet uztaisīt tēju, kas tur tāds, par ko ir jākaunās! Vīrietis ir mednieks, lai medī un nes savu medījumu mājās! Tam jābūt tik lielam, lai pietiktu abiem!
man ļoti bail no adatām jau no bērnības, kur nu vēl caurumiem ausīs.. gribēties jau gribas, bet nu jau pārgājis, jo esmu sapirkusi daudz zelta, sudraba klipšus visvisādus, ka nemaz nemana, ka nav caurumu :)
Ausīs caurumus var izšaut. Tas ir viens moments, pat nepaspēsi nobīties un nesāp. :) Un nav tur nekādas adatas :) Ja durtu mēlē, degunā vai kur citur, tad vajadzētu ar adatu, bet ausīs var ar pistolīti, pie kosmetologa.
vēlreiz oops, no ebay neder.... Tad vrb ir tajā veikaliņā Dīva, kas ir Origo 2.stāvā vai jāskatās citos aksesuāru veikalos (Accessorize, Rivera (ceru, ka uzrakstīju +/- pareizi))
Zebiekste, es zinu, bet man tas viss neizklausās tik rožaini. :( :D man draudzene nesen lūdza irlikt auskaru ausīs un man palika slikta jau no tās apziņas vien.. ai nezinu, laikam jaiet pie kadiem ārstiem :D