strīdi par naudu

Reitings 252
Reģ: 29.07.2011
Sveikas!
Man te tāda problēma, vai jums ir gadījušies strīdi ar saviem vīriešiem par to ka jūs pārāk daudz naudas tērējat sev apģērbam vai kosmētikai un tad mēneša beigas jums vinas pietrūkstās un nākas palūgt savam vīrietim?manējais uzskata ka pārāk daudz tērēju sev un ka vienm prasu viņam utt. bet tai pašā laikā vien nepamana ka arī es tērēju viņam perku produktus utt. un pošos lai vienm būtu viņam skaista un sakopta :)
Kā ir jums, kā jūs tiekat galā ar līdzīgām prob?
12.08.2012 21:26 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Pati sevi uzturu pilnībā un naudu vīrietim neprasu nekad. Manuprāt, ir svarīgi, lai cilvēki ģimenē būtu līdzvērtīgi, pašpietiekami, patstāvīgi un neatkarīgi viens no otra.
13.08.2012 11:07 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
strīdi par naudu nav bijuši, bet mans vīrietis nesaprot, kāpēc man vajag tik daudz naudas kosmētikai, jo es pērku normālu kosmētiku, un kā pateicu ka man vajag 10ls birstošajam pūderim, viņš bija šokā!:D Un vēl viņš nesaprot ka man vajag diezgan daudz sevis sakopšanai, sieviete sievieti sapratīs, bet vīrietis nē, nu vismaz manējais. Viņš man atbild, tu izskaties labi arī bez kosmētikas, bet vai tad sievietei to var iestāstīt?:D
13.08.2012 11:11 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
chanely pilnībā piekrītu
13.08.2012 11:22 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es šaubos,ka vīrietis nekad neko nenopērk no produktiem.
Mēs arī nestrīdamies par naudu...viņš ir izšķērdīgāks, bet es taupīgāka. es vairāk piedomāju kā naudu tērēt,lai nebūtu pa nullēm. ja viņam uznāk pārāk liels tērēšanas bums, tad aizrādu, jo negribās,lai būtu problēmas ar piemēram samaksāšanu par dzīvokli vai ko citu, jo viņš man ir tāds ,kuram citreiz gribās visiem izmaksāt(arī svešiniekiem, puspazīstamajiem), vai arī sapirkt ,kaut kādus struntus:D ja ar naudu tajā brīdi ir labi,tad neko nesaku, bet ja naudas maciņš ir patukš ,tad pasaku tiešā tekstā,ka ja iztērēs tur naudu,tad nebūs naudiņas tam un tam.
13.08.2012 11:41 |

Reitings 1534
Viņš vienmēr ir uzskatījis, ka pārāk daudz lieki tērējos, bet nekad to nav pārmetis vai dusmojies, jo man nekad nav bijusi situācija, ka pietrūkst naudas un jāprasa tā vīrietim. Es savu daļu maksājumu nosedzu un pārējais būtībā ir tikai mana, nevis viņa darīšana. Tāpat arī es nelienu viņa makā un nekontrolēju viņa izdevumus.
13.08.2012 11:45 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es nesaprotu Chanely viedokli, ka cilvēkiem ģimenē jābūt neatkarīgiem, tāpēc jau tā ir ģimene, lai atbalstītu , dalītos utt... bet varbūt esmu no citas planētas :D
13.08.2012 12:34 |

Reitings 2295
Es jau neesmu pret atbalstu un dalīšanos. Protams, ģimenē viens otru atbalsta, dalās kopīgajā, iegulda kopā, ceļ māju, pērk lietas, brauc ceļojumos u.tml. Bet tai pat laikā ikviens no viņiem spēj dzīvot arī pats. Ka viens nav atkarīgs no otra finansiāli. Citādi cik sievietēm tā nav iznācis - pamest nevaru, jo nav kur dzīvot, vai izšķiras un tad uz sitiena jāmeklē nākamais "sponsors", jo viena pati savu dzīvi nevar pavilkt. Sieviete tomēr nav mazs bērns, viņai jāprot pašai nest atbildība par savu dzīvi.
Katram, protams, šis viedoklis var atšķirties, bet šāds ir manējais.
13.08.2012 14:22 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
nu tam jāpiekrīt, ka daudzas pacieš neciešamus vīriešus , tikai tāpēc , ka nav kur iet..un tas gan ir skumji
13.08.2012 16:04 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Duksi, man pilnīgi vienalga, ko saka tā iedzīvotāju daļa, kuru es nevarētu nosaukt par vīriešiem, kuri skaita to, kur meitene iztērē SAVU naudu un neuzskata par vajadzīgu palīdzēt viņai pārtikas iegādē, kuru viņi, tā starp citu, arī ēd!

Skaitīt meitenes naudu, protams, ka absurds, arī pārtikas ziņā ir jāpalīdz, ja pats tāpat atnāk mājā un izrij ledusskapi. Cita lieta, kad nauda tiek prasīta tāpat vien, tas ir pat vēl traģiskāk. Ir zināmi daži gadījumi, kad vecis konkrēti zem tupeles, atdod VISU savu naudu savai dievietei un tad šī vēl viņu pasūta d... :D :D

Vot tā gan ir jāmāk dožitj, vēl jo vairāk, kad vienreiz veikalā dzirdēju līdzīgu sarunu, kurā 1,60m kalsns vīriņš žēlojās savai pēc skata 120 kg lielajai vecenei, lai tā nopērk viņam šokolādīti, uz ko sekoja atbilde: ņet! ņe budet tebe šokoladki!
14.08.2012 03:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits