nezinu cik maksa piegade uz LV,bet uz UK piegade atkariga ir no svara,ko uzzinasiet tikai uz check out. Piegaadaa atkariibaa no taa,kuru suutiisanu izvelaties,vai atro vai parasto,es vnm njemu parastu un parasti ir atnacis 3,4 dienas(iznjemot tas dazhas reizes,kad vinjiem ir bijusas kadas problemas).Apaviem vnm njemu 6 izmeeru(man ir 38,39)vienreiz panjemu 5 un bija nedaudz par mazu(lai gan vnm kuprem ir 5 un der),bet taa parasti 6 ir ok,vieni zabacinji atnaca mazliet lielaki ar 6 izmeru,bet nu tiesam nedaudz,mana draudzene kurai ir 40 izmers vnm njem 7(nu tas ta),ta ka ja zinat ka ir riktigs 39 izmers ieteiktu njemt 6(un ja nu kas vnm jau var aizsutit atpakalj ;) )
kvalitaate ir kaa kuram,man soma viena novalkajas veselu gadu,un ja godiigi sapliisa tikai lenciite,pati soma joprojam ir laba kvalitate.kvalitate nav pati spozhaka ar to ir jarekjinas,vienas bikses man sapliisa chut ne uzreiz(bet tas vairak tapec,ka panjemu izmeru par mazu :D) bet vispar par apgjerbu un kurpeem es nesuudzos tiesham ;)