Sunday's girl talk. :)
Kādas biksītes jūs izvēlaties velkāt ikdienā, vislabākās, kas vienmēr saskaņotas ar krūšturi, stringus vai arī vienkārši ērtas kokvilnas biksītes?
Un kādas biksītes izvēlaties tiekoties ar otru pusīti?
Ko jūs domājat par šīm biksītēm?
ikdienā izvēlos biksītes ar bantītēm, mežģīnēm. kokvilnas veļu nēsāju tikai tad kad MR. Patīk saskaņot ar krūšturi. Man ir vairākas tāda tipa biksītes kā otrajā bildē, bet ne īsti tik kruzuļainas ;)
Man vispār nav stingi. Vienus laikam vajadzētu nopirkt īpašiem gadījumiem (īpašiem apģērbiem, nevis aktivitātēm), bet tā man stingri riebjas.
Lielākā daļa biksīšu man ir šortiņtipa vai nu melnā krāsā vai košās krāsās. Prasti pērku Lindex, bet viņiem kā kura kolekcija - citreiz aizeju un vispār nekas nepatīk, bet citreiz varu uzreiz kādas 4 dažādas biksītes nopirkt.
Ja jau tēma par biksītēm, vai kāda ir jau izmēģinājusi šīs??
https://cherry.lv/inovacija-apaksvelas-joma-un-modes-lieta-lielbritanija-ertas-cstring-biksites/?utm_source=mailinglistside&utm_uid=textex%40inbox.lv
35 nopirkuši - es nesaprotu, kā var kaut ko tādu pirkt. :D Tik neestētiski! Ja maksātu maz, tad tīri izmēģinājuma pēc vai kaut kāda joka pēc (varu iedomāties, kādas acis būtu tādas dāvanas saņēmējam) vēl saprotami, bet par 12 latiem.. :D
ikdienaa staigaaju ar smuku velju(stringi,shortinji utt,bet jabut smukai)
kad man sarkanais porche noparkojies,tad man ir speciaalaas menjku pantalonas :D ko neviens cits neredz :D
man visas tās biksītes ar kaķīšiem , zaķīšiem un visu pārējo liekas bērnišķīgi, ja es būtu puisis es nevarētu mīlēties ar meiteni, kurai uz biksītēm ir visādas sirsniņas u.t.t. :D
vislabāk izvēlos mežģīņu veļu un vienmēr saskaņoju ar krūšturi. man stringi nepatīk
Esmu pārsteigta, ka daudzām stringi nepatīk, es tos nevelku tikai MR laikā, pārējā nemaz nevaru iedomāties ko citu. Ar krūšturi biksītes saskaņoju reti, krāsas cenšos piemeklēt vienas, bet no viena komplekta vienmēr abas lietas nav.
Izvelos kokvilnas velu ar mezgini augsapuse, loti patik jo nekad neiespiezas malina :) labprat vilktu mezginu velu katru dienu bet diemzel man metas tad pumpas, laikam esmu alergiska, bet nezinu vai pat ar to var ka cinities :( pilns skapis ar stringiem, bet liekas ka pecpuse par lielu tapec tie vnk stav un gaida skapi :D
a es būtu puisis es nevarētu mīlēties ar meiteni, kurai uz biksītēm ir visādas sirsniņas
ooo!!!!!!!!!!tik aprobezoti. interesanti gan-varbut kads dzeks nevares nekad draudzeties ar tevi, jo tev redz ir nepareizas bikses vai nesmuka kleita! vsp jau draudzejas ar cilveku nevis vina mantam, drebem, naudu!