Tā kā ļoti patik iepirkties ebayā, gribētu, lai jus padalieties ar tiem pārdevējiem nno kuriem jus regulāri pērkat kadas lietas.
Un ko visbiežak pasutat no ebaya?
Un kā ar tam drebem/apaviem, kas ir no Ķīnas, neesat iegrābušās?
Man pēdējas divas drebites ir no ebay Ķīnas un kvalitāte ir ļoti slikta, pa vīlēm plist pušu.
Sorry par veelo atbildi! Jaa, to iPhone 4 ari es pardodu! ;) Rakstiet uz [email protected], ja ir kadi jautajumi! Papiiros varu noradiit mazaaku summu, piem, 30$ - nekaa jau vini nepieraadiis, ka nav taada summa, ja peerk izsole no privatpersonam. Bet ja perk no ebay veikalinjiem, tad gan - jo vini ieliek ieksa pavadziimi ar cenaam!
Dekorativa kosmetika, piem, MAC 99% ir fake eBayaa. Tapat ari ar taam milziigajaam 100-eenu paleteem. Un visadas Louis Vouiton make up otas, ko ss un zip pardod. Tas viss tiek pirkts iOffer.com , tur nekas nav ists, Gucci pa 50$ var dabut :)
Roxy, tiešām nezinu, es neiespringu, un nemeklēju pa visiem ebayiem tās mantas, ja jau atšuva, tad atšuva, un pērdevējs nemaz pats nepiedāvāja, ka tāda manta ir piem. ebay.co.uk vai ebay.de.
Ilgi saņēmos, ok un vienreiz pasūtīju šifona svārkus, izmērs bija pa 2 mazāks kā biju gaidījusi, šifons nebija foršs, šuvums garām, izskatījās tā - nekā. Bet atradās daudzi, kam likās ok, pārdevu tālāk. Vairs nekad neko nesūtīšu :D
Es tiesam atkariga palieku no ebaya. vienreiz pasutiju somu no Ķīnas, plīst jau loti labi, tad drosi vien visas tādas, vai ari kadai ir bijusi soma no Ķinas, kas ir izturiga.?
es vienu somu no Ķīnas jau no septembra nēsāju. nu tagad gan vasarā nesanāk viņu lietot, jo melna, bet kā nāks skola tā lietošu tālāk! Māsai arī tāda paša piekrauta pie tam vienmēr, un priekš tās cenas ļooti laba!!
Nezinu vai tās drēbes un somas tiešām ir no itālijas, var jau būt vismaz smaka nav kā ieejot ķīniešu veikalā :D Drēbes ultrakvalitatīvas neizskatās, bet ja pasūtam ebay ķīnas shitus.... tad tur nopērkamās būs nedaudz labākas kvalitātes :)
Roxy - man viņu krāsa patīk - ne īsti sarkana, ne rozā.
vēl man gribās tumši zilos šos-->
ilgus gadus neko zilu nevalkāju, bet šovasar viss zilais iekrīt acīs. un daudzas te saka, ka pusLV tādi svārki. nu nez. Es dzīvoju Jelgavā, bet tādus visas vasaras laikā tikai te kādus 3 esmu redzējusi.
Esmu 1,79m gara un ikdienā vēl ar papēžiem staigāju, tāpēc korejiešu garie svārki man būtu līdz celim :( Bet tā jau man patīk tas šīsvasaras modes kliedziens...
A kā angliski ir kopējais peldkostīms???? Man vajag tādu ar ko ziemā ar bērnu kopā varu uz baseinu iet... kopējo, kas kārtīgi turās klāt un nav nekāds tur sexy variants :)
Sen neko nebiju pasūtījusi Ebay, salasījos šo diskusiju un, nu, gaidu savu somu! :D
Klau, man nav nekāda saprašana par tām jaunajām muitas lietām utt. Ja es pasūtu no UK, cena ir 12GBP, man nebūs nekāda papildus summa jāmaksā paciņas saņemšanas brīdī?