Tā kā ļoti patik iepirkties ebayā, gribētu, lai jus padalieties ar tiem pārdevējiem nno kuriem jus regulāri pērkat kadas lietas.
Un ko visbiežak pasutat no ebaya?
Un kā ar tam drebem/apaviem, kas ir no Ķīnas, neesat iegrābušās?
Man pēdējas divas drebites ir no ebay Ķīnas un kvalitāte ir ļoti slikta, pa vīlēm plist pušu.
Nav nekādas starpības ebay.co.uk, ebay.com vai ebay.de vai vēl kāds... galvenais no kurienes nāk pārdevējs un kur atrodas prece.... Ebays jau nav interneta veikals
man it kā ir maestro karte un mājaslapā rakstīts, ka valūtas maiņa klienta kontā bez maksas... oj, baigi negribās čakarēties ar to paypal, jo man bail no tā, ka nepratīšu pareizi kaut ko izdarīt + un būs komisijas nauda.
* Zili_rudzi, ar maestro karti Tu vari iet ieksrieties. :D PayPal to neņem pretī. :) Tā iemesla dēļ es nomainīju banku, kurā kā parasto maksājumu karti piedāvā VISA karti. :)
vienalga ja tev ir maestro karte, viss iet caur paypal. Nesen sūtīju no ebay, un nespratu, kāpēc nevar pasūtīt, izrādās, karte man bija tikko nomainīta, un savā i-bankā vajadzēja uzlikt - droši sūtījumi internetā.:)
spanic, man arī (pareizāk, manam puisim), kurš tagad cenšas apmierināt manas kaprīzes un pasūtīt lietiņas no ebay :D bet nekad neesam sūtījuši... viņš jau saka, ka bez paypal varot iztikt...
PayPal accepts the following cards:
Visa / Delta / Electron
MasterCard / Eurocard
PayPal Top Up Card
Maestro
American Express
Debit cards (also known as bank cards) are accepted if they have a Visa or MasterCard logo.
Lūk, ja Maestro skaitās kā kredītkarte, tad ies, ja tā ir debetkarte, tad nekā.