Es gan jau ēdu brokastis un pošos iziešanai. Mums šodien grandiozi plāni, ļoti daudz darāmā. Beztēmas vēl nav, bet man tik un tā gribas visiem un sev novēlēt - veiksmīgu dienu! :)
Skatos kaa Brazilju volejbolisti uzvar Itālijas komandu.. Nu bez variantiem!
Es jau no 8iem augshaa, beidzot pec smagas darba nedeeljas vareeju atpūsties un ilgàk pagulēt! Tagad jūtos labi!
Driz sākshu taisīties, jo jaabrauc svinēt draudzenes dzimshanas dienu. Jasaliek visas mantas ko liidzi njemshu!
Superbeibe-viss iespeejams ,ka es tad nebuutu sajaa forumaa....man reizeem liekas,ka Dievs negrib ,lai atelpoju...!Man liekas,ka straadaasu liidz sirmam vecumam ,un tad vienkaarsi "noliksu karoti"!Tiesi taa....!Taa laime bija tik tuvu un atkal..."vilciens kaareejo reizi aizgaaja"...iet runa par iipasuma paardosanu!Ko tur liegties...!
Sēžu dīvānā dīvainā pozā un gaidu, kad mans mīļais arī beidzot piecelsies, tad iešu viņam taisīt sirsniņbrokastiņas, bet vēl nezinu, ko lai uzmeistaro! :)
Un domāju, ka esmu pamodusies oktobrī, nevis augustā, jā.
Man no vakardienas šampīša ir slikta dūša. :( Vīrietis aizbrauca pie radiem, tad nu domāju, kā lēnām dienu pavadīt. Šobrīd sapņoju par gardām brokastīm, bet nezinu, kas tad būtu tas gardais.