Vienmēr mani ir interesējušas visādas paranormālas lietas.
Esmu sastapusies ar dīvainiem sapņiem, vai arī tikai sakritībām..
Vienreiz bijia ļoti pretīgs sapnis, ka staigāju pa asmeņiem, tādiem lieliem, asiem,esmu sagriezusies.Ieeju joka pēc sapņu tulkā, un tas nozīmējot tuva cilvēka nāvi. Taisnība bija, pēc dažām dienām..
Vēl bija sapnis, par to, ka nomiris ļoti svarīgs cilvēks Latvijai, visi ļoti bedāsies ,visai Latvijai pietrūks.Visi mēdiji pilni. Rādīja zārku, bet tas bija ciet. Nevarēju noteikt, kas. Nāk. dienā lokomotiv lidmašīna nokrita.. Tikai sakritība, nezinu..
Kā arī pag.gad gāju uz garāžu, kaut ko vajadzēja paņemt.Garāža atrodas pagalma otrā pusē. Ieeju meklēju, nevaru atrast, pa pusatvērtām durvīm izbāzu galvu, lai paskatītos, vai brālis nenāk, jo domāju, ka iesim abi.Stāv gaišs, caurspīdīgs cilvēka siluets tieši pretī. Skatījos izbrīnīti, bail nemaz nebija,tad tas tēls ātri aizslīdēja prom. Man likās, ka tas mani vēroja:d Pēc tam sāku drebēt un lēnām, mierīgi devos mājās. Brālis tā arī neatvilkās:D Tas bija tik īsti,es to nevarēju tā iztēloties. Tas bija decembra sākums,tieši gads kopš vecmamma nomira.
Vienreiz sēdēju viena mašīnā, bija vakars, diezgan klusa, nomaļa vieta. Gaidīju tēti. Paskatījos labajā spogulītī un tur cilvēks stāv, viņam tāds tuksš skatiens, likās, ka skatās man acīs. Novērsos, paskatījos vēlreiz,bet vairs neviena nebija. Vēl tagad atceros to skatienu.
Man visi saka, ka bagāta iztēle, lai jau būtu :d