Man ir otradi. Esmu taa, kurai japarcert nabassaite ar gimeni, bet es nespeju. Mans virietis visu laiku dusmojas uz mani un saka, ka tas nav pareizi un ka esmu berniskiga.
Vispar esmu nonakusi pie secinajuma, ka vaina ir atskiriigajaa audzinashanaa un gimenee.
Mani vecaki vienmer ir bijushi pretimnakoshi, saprotoshi, vienmer palidzejusi utt. Vienvardsakot ir bijushas siltas gimeniskas lietas ko noverteju un ko veletos panemt lidz talakaa nakotnee.
Kamer vinja gimeni vispar gruti nosaukt par gimeni - katrs pats par sevi, dazreiz pat nezin, cik bralim/masai gadi, radi nav, jo ne ar vienu no vinjiem nekontaktejas. Vecaki neizrada nekadu atbalstu, katrs no berniem kulas pa dzivi kaa maak utt. Es jau nesaku, ka sads gimenes modelis ir slikts, tikai savadaks neka es esmu radusi redzet, tapec ari isti nesaprotu. Un tapec ari vinsh nesaprot mani.
man liekas ka sada situacija ir vnk jamegina iedzilinaties un saprast otra puse. Vienkarsi ir ta, ka vide kura esam uzaugusi mes katrs uzskatam par labako, pareizako un saprotamako.
Protams ir janorada, ka tas tev nepatik, lai virietis saprot, ka nedaudz japiebremzee. Bet nekada gadijuma nedrikst uzstadit kaut kadus ultimatus un ierobezojumus. ir jamegina paskaidrot kapec tu juties taa kaa juties un lugt vinjam, piemeram, ka gulamistabas gultu izvelesieties tikai jus divi, bez vecakiem.