"Tev ir visas iespējas"

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Es -brīva ,jauna meitene, draugos sarakstos ar vienu puisi(liekas ļoti izskatīgs, pēc ilgākas sarakstes arī diezgan nopietns liekas - nodarbojas ar sportu,nedzer.) Bet man dīvaini liekas viens- ir licis saprast ,ka interesēju viņam. Es viņam izteicu komplimentu, ka izskatīgs+liekas arī gudrs puisis ,būtu interesanti dzīvē satikt un viņš atbild ar frāzi "paldies... Tev jau ir visas iespējas ;) " Un nākamā vēstule arī bija ar "Tā kā mierīgi, tev visas iespējas" Itkā normāli, bet nepatīk tā frāze "tev ir visas iespējas",itkā viņš būtu balva un man līdz ar pārējām meitenēm ir iespējas un tagad jāmēģina sakoļīt :D pirms dažiem mēnešiem aicināja pie sevis pa vasaru "padzīvoties" pie viņa, rakstīja toreiz ar tekstiem "zaķīt, kārumiņš..." :D Domāju tas tāds nenopietns un tik pa gultu padzīvoties grib.Bet tagad atkal pēc pārtraukuma izveidojās sarakste un es jautāju ,kā atpūšās pa vasaru šis atbild- futbols, neballējos tā ,un dzert vispār nedzeru un negribās. (Varbūt sākumā novērtēju par zemu) TOMĒR nekad neesmu bijusi tā ,kas kko sāk attiecībās un arī negribētos, liekas tāda pakaļskriešana puisim sanāktu un tas ir garām.

Tā nu nevar saprast cik nopietns/nenopietns viņš ir. Un nevar saprast vai pašai tomēr ko ierosināt, vai tomēr ja pagaidīšu- sagaidīšu no viņa kādu nopietnāku ierosinājumu ,vai tomēr atmest ar roku un nekas nopietns tur nevar būt?
09.08.2012 14:50 |

Reitings 2829
Sanāca tā ,ka pajautāju- ko tu domā ar "tev ir visas iespējas" :D viņš atbildēja
"nu kad ir iespeja ieguut mani "
Labs :D Nez kāpēc man tas vēl vairāk izklausās pēc tā, nu ,davaj,mēģini, moš sanāks paņemt. :D
09.08.2012 22:14 |

Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
viņš Tevi paņems
09.08.2012 22:15 |

Reitings 2829
P.S. Vēl jau patiesībā viņš visu laiku principā ir draugos online ,bet uz vēstulēm atbild pēc stundām/ pēc dienas nereti, likās muļķīgi jautāt -kāpēc? Bet nu... Pati laikam sevi pārliecinu uz to ,ka nekas nopietns tur noteikti nevar sanākt. Tomēr nevar jau zināt kā var izvērsties kas tomēr -nekad nesaki nekad
09.08.2012 22:17 |

Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Heeeiii, shitaadas "Kursh kuru" speeliites man patiik... Vienmeer ir jautri :D
09.08.2012 22:17 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
jasmīna, ja tu veido šādu diskusiju, tā ir zīme, ka tur nekas nebūs :D skarbi, bet tā nu tas ir. atbilde pēc stundas? bit*h, please :D tev vajag tādu vēso? nē, tev vajag kādu, kurš būs uzmanīgs, mīļš un vēros tevi parādāmies dr.lv, lai varētu uzrakstīt... man pašai riebjas tādi ķipa vēsie čalīši, ne šis, ne tas, man uzreiz ir neitrāla attieksme... es nejūtos kā iekārojama, skaista sieviete, bet tāda, kura cīnās par kaut kāda iedomīga tipiņa uzmanību... man vajag tādu, kurš pat savā ziņā ir nedaudz uzmācīgs, un sākumā nesimpatizē, bet ar savu neatlaidību, uzmanīgumu un spītu piesaista mani ;) vot, tas ir forši, kad uz brīdi jūtos kā pasaulē skaistākā sieviete :D
09.08.2012 22:22 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
(Bet problēma varbūt tajā ,ka man ir zems pašvērtējums un arī kkad rakstīju viņam- nu nezinu vai būtu tev gana laba, varbūt ja nebūtu tā rakstījusi viņš arī savādāk izturētos :/ )

Ja jūs tikai sarakstāties, tu viņu nepazīsti un tu nezini, cik daudz viņš par sevi melo. Tu to pat vari nezināt pēc tikšanās reizēm. Man izskatās (un man pašai tas ir pazīstams scenārijs), ka esi uzbūrusi savā galvā tēlu, kas patiesībā, iespējams, nemaz neeksistē šāds - tik sportisks, nedzerošs, tik vēl kaut kāds. Tu sevi pilnīgi bez iemesla nostādi zemāk un baro viņa pašapziņu ar tādiem izteikumiem, komplimentiem un pārējo, ko viņš, iespējams, nemaz nav pelnījis.

Ja tev ir interese - beidz stiept gumiju, pati uzjautā pēc tikšanās, manuprāt, mūsdienas nav vairs laiks, kad tas jādara vienīgi vīriešiem. Bet dari to nevis tā, ka esi kaut kas zemāks, ka viņš ir balva vai tml., bet vairāk ikdienišķi. Sastapsi dzīvē, tad arī novērtēsi, cik nopietns vai nenopietns viņš ir, pēc interneta vērtēt nevar.
09.08.2012 22:25 |

Reitings 2829
zili_rudzi -taisnība tev ir, bet ir bijis viens tāds uzmācīgs un galīgi nepatika, bet tas drīzāk ,jo pats par sevi nepatika- runas veids, ģērbšanās stils ,uzvedība pēeee :D bet gan jau ja tiešām simpatizētu un kā cilvēks patiktu, tad gribētos ,lai nav tāds vēss, diemžēl man tāds ,kas ļoti patīk un ļoti cenšās dēļ manis nav bijis :( :D
09.08.2012 22:31 |

Reitings 44
Reģ: 25.02.2012
Eh, palasīju arī Tavus komentārus šeit, nesaprotu, ko Tu tik ļoti gaidi un muļļājies - mēs dzīvojam tikai vienreiz un Tu pie tam ar puisi saraksties internetā - kāpēc gan neteikt visu, ko domā; kāpēc nepajautāt visu, ko vēlies? Kas Tevi attur? Bailes? Tu gribi dzirdēt/zināt visu kā ir, bet baidies viņam pajautāt? Vienkārši esi tieša un jautā, ko viņš domā ar katru tekstu, jo Tu dzīvo SAVU dzīvi un NEVIENAM nav tiesību spēlēties ar TAVU prātu, liekot Tev palikt nesaprašanā un neziņā !
09.08.2012 23:26 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
kad vismazāk gaidīsi - uzradīsies, un tici man, tad arī sarunas varonis būs klāt un gatavs tavu sirdi iekarot :D
09.08.2012 23:28 |

Reitings 181
Reģ: 17.09.2011
Jasmīna, uz kāda burta šim puisim sākas vārds?
09.08.2012 23:33 |

Reitings 2829
July_Sun- jo viņš ir ļoti izskatīgs un vispār esmu priecīga ,ka tāds man uzrakstīja :D bet ar laiku jau redz kā ,pat nesatiekot ir vienmēr kādi mīnusi ,kas nepatīk, traucē

la_femme_fatale - R ,bet viņam ir 20 gadi aptuveni...
10.08.2012 00:15 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
tu pat nezini, cik viņam ir gadu?
10.08.2012 09:07 |

Reitings 2829
:D:D Haha, vispār nezinu gan,nu pēc izskata spriežot tā kkur :D
10.08.2012 13:04 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kādēļ nepajautā? tās jau gluži elementāras lietas :D
nu kā tad jums sokas ar attiecību veidošanu?
14.08.2012 16:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits