Kivi un tu ar saviem izteicieniem būtu labāka?Debils ir slims cilvēks,kas tāds piedzimst.Pricipā rīcībnespējīga būtne,kas atkarīga no apkārtējo labvēlības.Iemācies vismaz lietot izteicienus,ja gribas kādam uzdirst,citādi pati sevi par idioti pataisi.Kāda debila bērna māte būtu ļoti priecīga,ja viņas bērns būtu tāda kā es.
Un mana dzīve bija un joprojām ir ne no tām vieglākajām,tā kā nerunā par lietām,ko nezini.Es esmu lauzta un pārlauzta desmitiem reižu un tas ir tas,kas iznāk no cilvēka,kuru lauž kopš viņš sevi atceras.
Un tas,ka tu spēj atcerēties ko dara un domā n-tās meitenes forumā...Tev savas dzīves nav?Es personīgi šeit nevaru nosaukt nevienas niku,kur nu vēl atcerēties viņas viedokli un nostāju.Un tas,ka citu viedokļus un uzskatus nespēj pieņemt par briedumu nekādā mērā nenorāda.Drīzāk par maza,kašķīga,pubertādes pārņemta skuķēna līmeni.Man ir dziļi pofig,ko domā kāda no forumā tusējošajām meitenēm,katram ir savs viedoklis un man gar to nav nekādas daļas kamēr tas nesāk skart manu dzīvi un nesāk man kaut kādā mērā traucēt.
Un atgriežoties pie tēmas.Ja es būtu to cilvēku vietā,kuriem virsu skrien tas kvekšķis tā būtu traucēšana MAN normāli dzīvot.Es te par tiem nabaga cilvēkiem,kuriem tas terors jāpacieš,dēļ cilvēka,kas nemāk savākt savu mīļbumbulīti.Un paša mīļbumbulīša dēļ,jo viņš kādreiz par savu žvankstēšanu atrausies no kāda,kam tas reiz apniks.Kaimiņu žvanksti,kas mēdza izmukt un pabiedēt cilvēkus pirms pus gada kāds noindēja,laikam apnika.