Atriebiba

Reitings 26
Reģ: 29.02.2012
Pedejo reizi kad es seit sniedzos pec padoma, biju pozitivi noskanota, ka partrauksu savu romanu, bet sodien uzzinaju ka mans ligavainis , ir centies krapt mani katru reizi ka ir gajis tuseties, un vai tad tiesam es esmu ta slikta?
Bet paslaik es censos izdomat ka vinam atriebties, jo divus gadus vins man ir melojis, un es naivule ticeju katram vardam, biju sveta un tagad kad vins aizbrauca sanaca ka sanaca, bet acimredzot bija man sava veida intuicija!
Ka jums skiet kads butu pats labakais veids ka vinam atriebties, nestoties uz to ka paslaik esmu totali atkariga no vina.
08.08.2012 21:24 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Būtu mīlejusi,kā te raksti,nebūtu krāpusi.
09.08.2012 09:55 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Kā viens precēts puisis te forumā rakstīja, krāpis esot ar vairākām, bet mīl tikai sievu, un sieva to neuzzinās :D
09.08.2012 10:00 |

Reitings 31
Reģ: 09.08.2012
Pilnīgs čau!
Kā vari dzīvot ar puisi ar domu, ka esi krāpusi viņu tikai vienreiz un apziņu, ka viņš Tevi arī? Ja reiz Tu viņu atļaujies krāpt, tātad automātiski ļauj sevi krāpt. To sauc par karmu.
Un kur vēl nožēlojamāk kā - es atriebšos, padzīvošu, patērēšu viņa naudu un pasūtīšu! Vīrieši jau nav idioti, jo viņi jūt, to visu. Iespējams, ka viņš dzīvo ar tādu pašu domu - padzīvošu, pad***, bet pēc tam atradīšu normālu sievieti ar ko apprecēšos un šito lēto skuķi pasūtīšu.
Vai tiešām Tev pašcieņa ir 0?? Kā nav pretīgi dzīvot ar cilvēku, ko mīli vai nolaisties tik zemu, lai kļūtu par kāju pameslu dēļ naudas? Fui!
Neko citu arī neesi pelnījusi. Jo normāli būtu, ka ja reiz viņš Tevi nesaista - aizej. Parādi, ka neesi niecība un svarīgs ir cilvēks blakus, nevis nauda, kuru "nopelni"naktīs viņu apmierinot.
Vēee....
09.08.2012 10:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits