Cik svarīgs Jūsu vīrietim ir viņa darbs?

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
..vai spēj sadalīt laiku visam, vai nav pārāk iegrimis tajā?

Man likās, ka manējais kkā spēj sadalīt visu, bet nu jau, netikai nenormālas stundas pa nedēļu, bet vēl sestdienās...un nesaprot, kāpēc man tas sāp. Pat tēvs viņam pateica, ja tā turpināsi, viņa aizies. Viņš laikam nesaprot, cik tas ir nopietni..
08.08.2012 15:27 |

Reitings 5709
Manējais arī daudz strādā, bet es kaut kā neuzdrošinātos teikt viņam: "hey, man ir pārāk maz uzmanības, jo Tu pārāk daudz laika pavadi darbā".. Ja viņš grib un viņam vajag strādāt - lai strādā. Diez vai ir Tavos spēkos kaut ko tur mainīt. Atrodi sev kādu papildus nodarbošanos, lai nav garlaicīgi un novērtē dubultā to laiku, kas jums ir dots kopā (pat, ja tās ir tikai vakariņas un miegs).
09.08.2012 12:10 |

Reitings 339
Nepūšu, pasaku kā ir, un jā, ilgi klusējot, vakār izliku laukā visu, pārpārpārlieku!!!
Ir ok! Zinu jau ko darīt un paldies par padomiem, atbalstu un uzbraucieniem ;)
09.08.2012 12:11 |

Reitings 339
Salomē, paldies. nesaku jau, ka nu ko kardināli mainīšu, tik sakaitināja vakār tas, ka veselība nav pirmajā vietā, ka pats dažreiz aizmirst, ka tāpat būs viss, labāk vēlāk, nekā šitādos tempos, esam jau izrunājušies un ir ok, man vnk laiku pa laikam jāatgādina, ka aizraujas gribot visu mums ātrāk dot ;)
09.08.2012 12:13 |

Reitings 8272
taisās iet prom no pašreizējā darba, ja atradīs ko citu. bet darbu ļoti atbildīgi uztver, strādā virsstundas, bet ne jau tādēļ, ka patiktu, bet tādēļ, ka tā vajaga. atbilde nē- tur vnk neeksistē. ko es darīšu tad, kad viņš drīz naktīs ik pa laikam nebūs mājās, es nezinu, bet tādēļ jau nestresošu un nepametīšu :) bet brīvdienas mēs pavadām kopā :)
NightMare-ko viņš pats par to saka, ka tik daudz strādā?varbūt, lai meklē citu darbu, kur nav tik noslogots, jo es domāju - labi, īstermiņā to var pieciest, kā tev ir, bet ilgtermiņā?no tā cietīs jūsu attiecības. ja abiem nav pretenziju ka abi vai viens pārāk daudz strādā, tad nav problēmu. bet ja ir neapmierinātība ilgstoša, tas sāks grauzt, un visu mūžu cilvēks nevar tikai saprast otru pusi.
09.08.2012 12:35 |

Reitings 339
mazzaachirka - jau teicu, vakār parunājām :) Sarunājām, ka man ikpalaikam tas jāatgādina viņam, kā tā nevar, nevajag man turēt pie sevis, bet jā - tas nav plānots ilgtermiņā, jau teicu - tie sasodītie kredīti, gribas iekrāt kāzām.. Pagaidām pieciešam, abi, kad beigsies maksājumi un studijas, meklēšu es labāk atalgotu darbiņu un viņš kādu apmācīs, lai piepalīdz darbā (sarunāts jau tas bijis sen ar šefu, ka pagaidām mums vajag to naudiņu, viņš grib un nevaru neko aizliegt, tik norunājām brīvdeinās gan, tikai atpūta, nekāds darbs) Jau teicu, viss ir ok, vajdzēja tikai parunāt :)
09.08.2012 12:42 |

Reitings 4129
Nu re, reizēm tomēr izrunāsānās arī kaut ko dod, ja vien tie nav tikai tukši vārdi un tas tiešām tiks pildīts. :)
Manam vīrietim darbs ir svarīgs, jo pats sev priekšnieks, bet, ja es teatrāli pačīkstu, ka man pietrūkst maigums, jo viņš ir aizstrādājies, tad man tiek atvests šitais :D
09.08.2012 12:48 |

Reitings 339
Jā, jā Abalone, mani ar uzpērk ar saldumiem :D Nē, nu ceru jau , ka tiks pildīts, parasti jau pēc izrunāšanās tiek, tur vārdu, ja ko apsola, ceru uz to labāko :)
09.08.2012 12:51 |

Reitings 339
Tavam draugam ir humors un pie viena, tev saldāk, malacis jau, un ja sev priekšnieks, tad jau gan, jādod atdeve, jo priekš sevis tas viss ;)
09.08.2012 12:53 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Es pati nestrādāju un dzīvoju pie vecākiem.
Draugs strādā valsts iestādē.
Lai gan ir students, katra vasara aizvadīta vienos darbos, nav laika tusiem un visādiem festiem, lai aizbrauktu un abi tā kārtīgi atpūstos. Nu nav vienkārši tā laika. Dažreiz jāstrādā arī 6dienās. 1 diena nedēļā ir tā kā pa maz, lai satiktu, bet ko darīt, viņam naudiņu tad vajag. Vecāki nedos naudu, lai dēls varētu mašīnu uzturēt + iegādāties apģērbu.
Tas viņa viss pašam jānopelna . Tieši šī iemesla dēļ cenšos saprast Viņu,kāpēc viņam tik daudz jāstrādā un kāpēc sanāk mazāk laika mums?!
+ dažas reizes, kad tās 6-7dienas ir brīvas, viņam ir jāstrādā lauku saimniecībā.
Tā kā , laika vasarā mums vienam otram ir maz. Bet , kad ir, tad veltam tikai viens otram.
Protams, sāpīte ir un puisim tāpat, bet pārciešam.
09.08.2012 13:03 |

10 gadi
Reitings 13520
Viņam 100% nav mīļākā, ar kuru viņš kopā pavada savu laiku, bet tev saka, ka raujas darbā melnās miesās? :)
09.08.2012 13:09 |

Reitings 339
Brazil, izlasi pēd.komentārus, viss ir ok, un jā zinu, ka nav mīļākās darbā, un ka strādā - 100%. Un tam ir netikai fakti, bet arī mana uzticība klāt!
09.08.2012 13:15 |

10 gadi
Reitings 13520
Labi, es tikai tāpat pārjautāju.
Nelasīju gluži visu diskusiju, bet vai viņš nevar to darbu darīt mājās? Kaut vai tikai sestdienās strādāt no mājām! Es pati laikam prātā sajuktu, ja manējais pēc 5 dienu darba nedēļas, vēl 6-dien vilktos uz to ofisu! :/
09.08.2012 13:18 |

Reitings 339
Ja būtu cita, es nemaz kopā nepaliktu, jo tādas lietas nepiedodu, tāpat kā viņš, jo bijušo pameta dēļ tā! Domāju, ka ar to nenāksies saskarties ;)

Nevar gan, darbagalds un aparatūra maksā vairākus 100 tūkstošus :D

Atkārtojos, ir izrunāts, un mēģināsim pieciest šo laiku, kamēr ir viss jāatrisina, bet brīvdeinas gan, neļaušu, lai vai kā, ja nu kādreiz! Vakār vnk sacepos, jo bija sakrājies un kad plāni izjuka tik ļoti gaidītie, saskaitos vēl vairāk..
09.08.2012 13:23 |

Reitings 133
Reģ: 04.03.2009
Nuja, ka samierinos. Patīk laiku pavadīt arī bez viņa :) Un zinu, ka viņš izbrīvēs man maksimāli daudz laika, ja varēs. :)
09.08.2012 13:34 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Brazil , kāda mīļākā, cilveks grib sapelnīt naudu kāzām..?:)
09.08.2012 14:54 |

Reitings 339
Neizlasīja visus komentus, kuru man leikas nu jau ir tiešām pārāk daudz lai orientētos :D
09.08.2012 15:02 |

10 gadi
Reitings 13520
Sesilla, ko gan Tu vari zināt? :)
Viena mana paziņa ari domāja, ka vīrietis vēlas sapelnīt vairāk naudiņas, tādēļ strādā katru dienu un ir paņēmis ari dažas nakts maiņas savā objektā. Kāds gan bija viņas pārsteigums, uzzinot, ka vīrietis pusgadu dzīvo ar mazgadīgo meiču! Un mājās parādās tikai, lai pārģērbtos, uzmestu aci abiem bērniem un garšīgi paēst! :D
Bet ja darbs ir tās naudas un laika vērts, tad jau viss ok! Galvenais, lai par to darbu attiecīgi maksātu! Vnk vienā brīdī cilvēks vai arī cilvēku attiecības var "salūzt" dēļ šāda grafika... Cerēsim, ka jums tā negadīsies! ;)
09.08.2012 15:05 |

10 gadi
Reitings 13520
Jā, es parasti nelasu 7lpp garas diskusijas :)
09.08.2012 15:06 |

Reitings 339
Nu Brazil, protams , gadās visādi, bet zinu ko runāju, jo ja būtu brūte, es to zinātu, arī mājai visu ko uztaisa vakaros, ir haltūras, skypā līdz manai gulētiešanai vislaik sazinamies, tākā, šis nu nav tavas paziņas gadījums, nesatraucies tik dikti par mani :D :)
09.08.2012 15:22 |

Reitings 511
Reģ: 04.08.2011
NightMare , rekur jau ir tas, kam visi pāri iet cauri, citi iztur/citi nē. Tā ir kā attiecību pārbaude tikai katram pārim tā ir citādāka, piemēram:
* Tavs variants -daudz strādā
* Puisis ārzemēs strādā, Tu mājās
utt., u.c. utjp. tas viss ir viens liels pārbaudījums Jūsu attiecībām, izklausās, ka Tavs vīrietis nevēlas vienkārši izdzīvot , BET DZĪVOT pilnvērtīgu dzīvi, nav viss kā pasakā.

Mans mīļais arī strādā pats sev, savā servisā, un ja forumā ir kāda meitene, kurai puisis ir mehāniķis tad tās jau u točna zinās, kā tie trakie strādā! Arī viņam nav tādu brīvdienu, visu laiku telefons zvanās, par detaļām, visāiem sūdiem sakarā ar mašīnām, ka vnk nav klusums mājās, vispār nezinu īsti ,kas ir atvaļinājums ar viņu, + atnākot mājās, ir internets BMWpower :D u.c. mājaslapas, jo tur arī, ļoti daudzi ,kas raksta un reāli piesakās uz remontu, man sanāk, ka pēc darba servisā, viņš nak uz mājām un strādā internetā vēl, savāc klientūru, ieurbies internetā tā, ka mani nedzird :D

NU UN! Kādreiz pienāks bišķiņ labaki laiki, amēģini to cilvēku saprast, pamēģini padomāt to,ko viņš domā, varbūt tad sapratīsi,kāpēc Tavs mīļais ta cenšas, neba tikai par kredītiem,lai samaksātu, priekš Tevis arī ,, tikai tgd Tu to vēl nesaproti,.

Vienkārši saņemies un nečīksti! Skatos nevienu meiteņu ieteikumu nemaz neesi ņēmusi vērā, tiaki visu laiku : ja Tu zinātu; nē ta nav.u.c.

chill the f&%6k out!
10.08.2012 08:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)