..ar jūsu vīrieša ģimeni

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!

Gribējās pajautāt kādas Jums attiecība sar jūsu vīrieša ģimeni, radiem - vecākiem, māsām, brāļiem, vecvecākiem.. Vispārīgi, vai ar kādu konkrētāk ;)

Man ir labas, arī ar bijušā drauga ģimeni un radiem bija labas, mani kkā tajā ziņā dzīve lutina :) Bet ar māsu.. Uzskatīja un arī joprojām uzksata par labāko draudzeni un tā viņa mani...tikai pēd.laikā tas pāraudzis par kkādu - viņa man stāsta visu par sevi, bez maz atskaitās, ko pērk, kur brauc, kā laiku pavada, tā kā nemanāmi lielās.. vai arī sūdzās, jo izjukusi laulība, pirms tam bija strīdi.. Man tikai pajautā kā iet?

Kāpēc mani tas kaitina, jo vispār neklausās, kā mums iet, brālim bija problēmas ar veselību, pat neapjautājās, kā mums iet un tā, ar neko.. Man tikai jāklausās, un kā pasaku, ka tas notiek, tā apvainojās ārprāc.

Vai Jums ar tā, ka daži iedomājas, ka ir tak mīļotā radi un tad nu visādi var izdarīties un tev būtu jāizpatīk. Nu es tā jūtos, ka viņa iedomājas, ka neko neteikšu, ali tik saglabātu labas attiecības..
07.08.2012 18:07 |

Reitings 15092
Es nevaru tā izdalīt, ar kuru labākas. Ar abiem foršas. Ar mammu varbūt tādas sievišķī tuvākas - varu no sirds aprunāties, utt. Ar tēti tādas humorīgi mīļas.
07.08.2012 18:51 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Nu to,kādas man attiecības ir ar puiša mammu,jūs jau noteikti sapratāt :D
Ar puiša tēti ir ok,bet viņš tāds kautrīgs,daudz nerunā,bet pret mani izturās labi.. :)
Ar puiša māsu es pat nezinu..Dažreiz viņai uzrakstu draugos,bet viņa tik tizli atbild,ka nu vairs nerakstu neko viņai!Kad viņa atbrauc,vienmēr tikai lielās un tēlo no sevis baigi kruto,tēlo to,kas patiesībā viņa nav.
07.08.2012 18:51 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Man ir ļoti labas attiecības, dažreiz liekas, ka pat pārāk labas! :D
Viņa mammai es laikam ļoti patīku, vienmēr tik runātīga un cenšas mani visur visur iesaistīt un jautāt un stāstīt visu ko, tas ir forši, tikai žēl, ka es neesmu tāds cilvēks, kuram patīk visur iesaistīties un būt lielā sabiedrībā un visu laiku runāties.. Bet es viņu saprotu, jo mana dauga māsa ir ārzemēs, viņa mammai nav ar ko tā īsti parunāties, tāpēc viņa grib runāties ar mani. Dažu brīdi pat sāk likties, ka es viņai patīku vairāk nekā viņas dēls, dēļ tā, kā viņa piekasās viņam dažreiz :D
Bet ar viņa tēti ir pavisam forši, viņš ir tāds runātīgs, bet ne uzbāzīgi, pēc rakstura esam līdzīgi, pasmejamies šad tad kopā, viņš labi ssaprotas arī ar savu dēlu (manu draugu) pretēji mammai. Tāpēc man viņš patīk vairāk nekā mamma.
Ar māsu tikai nesen iepazinos, jo viņa bija ārzemēs, tagad nesen bija atbraukusi, bet mēs sadraudzējāmies jau no pirmās dienas. īpaši tuvas neesam, jo esam tikušās vien pāris reizes, bet esmu pret viņu pozitīvi noskaņota pret viņu, šķiet, ka viņa pret mani arī :)
Vispār esmu apmierināta ar sava drauga vecākiem, šķiet, ka viņi ar mani arī! :)
07.08.2012 18:59 |

Reitings 4073
Idoitbetter,man bija tas pats,līdz vakardienas stulbajai situācijai :d
07.08.2012 19:08 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
engeliitc, uj, man drauga mamma tieši pati grūstu un dotu dāvanas, jo viņai vairs nav nevienas sievietes ģimenē, ar kuru justies līdzvērtīgai un labi, tāpēc man pat tāda situācija nav iespējama. es vismaz ceru, ka neesmu naiva un viņa nevar uzmest ādu uz otru pusi, bet šķiet, ka nē. :D
07.08.2012 19:11 |

Reitings 4073
Nu tad tev ir paveicies :D Jo es arī biju tik laimīga,ka mums tādas labas attiecīas,tapēc radusies situācija bija divkārt sāpīga :D
07.08.2012 19:21 |

Reitings 339
engeliitc, traki Tev izgājis ar vīreni jā, bet nejau visi ir tādi, kas met kažoku uz otru pusi. Cerams :D
07.08.2012 20:14 |

Reitings 1337
Reģ: 19.05.2009
Ir ļoti labas attiecības ar drauga ģimeni, nav nekādu problēmu ;)
07.08.2012 20:19 |

Reitings 265
Reģ: 03.08.2012
Man patīk mana puiša gimene un arī viņiem nav pretenziju pret mani.
07.08.2012 20:21 |

10 gadi
Reitings 3713
Nedomāju, ka tas tāpēc, ka viņa ir vīrieša radiniece.
Vnk ir tādi cilvēki, kurus citu problēmas neinteresē (vai arī konkrēta cilvēka problēmas neinteresē). Nu vai arī, ja saki, ka iepriekš tā nebija, tad tas varbūt arī saistīts ar to, ka viņai pašlaik sarežģītāks posms dzīvē un tu esi tā, kas uzklausa un kam viņa var pastāstīt. Atceros, ka man bija līdzīga situācija, kad viens ļoti tuvs cilvēks gāja cauri smagam dzīves posmam.
07.08.2012 20:23 |

Reitings 339
Nu Tu varbūt tā nedomā, tikai viss par to gan liecina.. jo es nekasos, man envajag lai uztaisa pēc tam mammas vai vecvecāku acīs mani par draudzeni, kas viņu nesaprot, kas aizvaino (jo redz pateicu, ka arī man neiet viegli un gribu, lai uzklausa un ka ir mainījusies).

Tāpēc, labāk neitrālākas attiecības un viss būs vairāk ok. :)
07.08.2012 22:48 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
ļoti, ļoti labas. Ar puiša mammu ļoti labas attiecībās esam, jo dzīvojam vienā dzīvoklī Rīgā, tiekamies no rītiem vai vakaros. Viņai ir divi dēli, tādēļ ar mani runā kā savu meitu, bieži aizejam paēst, padzert kafiju vai arī šad tad viņai uznāk vēlme man kaut ko nopirkt kā mazu dāvaniņu. :D
Ar puiša tēti arī jaukas attiecības, šovasar man mācija braukt ar mašīnu, Nav ļoti runātīgs un tā, bet jauks vīrietis. Kā reiz šajās brīvdienās visi kopā dosimies uz sporta spēlēm :)
07.08.2012 23:10 |

Reitings 5
Reģ: 07.08.2012
Man arī labas, be tikai tāpēc,ka turu mēli aiz zobiem :D
07.08.2012 23:40 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man ir labas attiecības ar viņiem visiem, ir pieņēmuši mani savā ģimenē un rēķinās ar mani. Citreiz drauga mamma pat man nevis savam dēlam prasa, ko darīsim, vai brauksim pie viņiem utt. Omes vispār vienmēr, kad aizejam ciemos, piekrauj pilnus šķīvjus ar ēdienu un promejot vēl iedod līdzi :)
08.08.2012 10:12 |

Reitings 8407
Es arī nevaru sūdzēties par drauga mammu, zinu, ka ir lietas, kas viņai manī nepatīk, bet tās nepatīk visiem, bet es zinu, ka viņa mani uzskata par labāko variantu savam dēlam, jo otra dēla meitenes nekad nav labas, bet mani zina jau kops 12 gadu vecuma. Varu arī zvanīt droši, kad man kaut ko vajag un parunāties arī vienkārši tāpat.

Un drauga ome ir riktīgā vecene ar iekšām, arī ar viņu attiecības labas, un viņu var tikai apbrīnot, jo savos 80 gados iet un darbojas kā dulla. :)
08.08.2012 10:26 |

Reitings 1242
Saakums bija gruuts kontaktejoties ar maati, jo redz es biju taa delj kuras vinjas dels pameta iepriekshejo draudzeni. Kura vinjas aciis bija ideala. Liidz ar to, es tiku kritizeta, parspriesta ar citiem utt. Man allazh bija jaklausas ka vinjas delam gaaja, kad bija kopa ar ieprieksjejo meitenei.
Peec kada laika satuvinajamies un likas, ka viss ir ok, bet nu laikam satuvinajamies parak cieshi. Jo vinja zinaja ikvienu muusu soli, kas nonaca liidz parmetumiem par to kaa dzivojam. Nu jau 2ned. ka nekomunicejam vispar....ar teevu, vecvecakiem un citiem radiem jaa, bet ar maati nee...
08.08.2012 10:35 |

Reitings 339
Miss_Tiina - es ne par tēmu, tā bilde Tev profilā, tā ir aktrise no krievu seriāla "mans čempions"?

Es joprojām nevaru pārdzīvot, ka neredzēju normāli pēd.sēriju, atkārtojuma ar nebija nenovaktēju, neredzēju jo tālsaruna ar draugu bija, kurš tad bija ārzemēs un nevarēju necelt, vēl tikai fīrējāmies :D
Varbūt kāda zin, vai to seriālu kur vēl rāda vai rādīs pa tv?
08.08.2012 10:53 |

10 gadi
Reitings 910
Reģ: 16.08.2009
Manam draugam vecevāku nav. Ar māti un māsu labas attiecības,bet ar brāli un tēvu tikpat kā vsp nerunāju,jo viņi ar mani nerunā :D Runājot par pārējiem radiem māsīcām un brālēniem-attiecības neitrālas.
08.08.2012 11:00 |

Reitings 1242
NightMare - jaa, ir taapati :)

http://champion-tv.ru/index.php

Apluuko seraiala majaslapu, varbuut tur ir kada iespeja novilkt vai apskatiities...
08.08.2012 11:06 |

10 gadi
Reitings 1167
Reģ: 18.08.2011
ir ļoti labas attiecības ar puiša ģimeni, bet gribetu, lai nebūtu tik labas, jo... mans puisis ir vienīgais bērns mammai, nu un tad mamma savu vienīgo bērnu nenormāli uzmana, zvana vismaz 3x dienā, izprašņā ko kurš dara, ko pa dienu darijām, ko tālāk darīsim, viņai ir jāzin visas mana puiša lietas, pat to, ko šis ar draugiem ir runājis! Ja mēs kaut kur braucam, tad viņa ir obligāti jāņem līdzi, savādāk apvainojas! Vispār tīrākais murgs!! Zinat seriālu "Visi mīl Reimondu"? - Lūk tā mēs dzīvojam!
08.08.2012 11:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits