cassandra, vai tev ieprieksejas attiecibas ir bijis kads piechakarejis, ka tev ir tada neuzticiba? :) pec savas pieredzes varu teikt, ka es savejam ar nespeju isti lidz galam uzticeties, jo bijusais mani daudz un dikti chakareja :)
personigi man no drauga nav neka slepjama, vins zina manas paroles un es vinja. Varu es mierigi sedet pie vinja kompja un chekot visu, jo vinjam nav neka slepjama. Esmu pati likusi paroles tikai gadijuma, lai sleptu kaut ko. Man nav kauns, ja man datora metajas smucigas un neglitas bildes, lai jau ari ir! UN visas bildes ar bijuso esmu dzesusi ara, es galu gala dzivoju tagadnei un nakotnei! varbut, ja man butu ilgstosas attiecibas, es bildes saglabatu, bet noteikti kaut kur dzili skapi iebaztu un tagadejam mierigi izskaidrotu, lai nav parpratumu. Ja, nav smuki rakaties pa mantam un vajag saglabat robezu, un es ari to daru! Ja man kas interese, daru to pa kluso, lai vinjs nezinatu. Ja ko ari atradu, neesmu celusi skandalu, bet mierigi pavaicajusi, un pec tam jutos mieriga.
man skiet jums ar draugu mierigi jaizrunajas, atvainojies vinjam par sito smuci, pasaki par aizdomam, neblaujot un neardoties.