Gandrīz ideāls randiņā(bez 100lpp)

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Vārbūt sākam no jauna aprunāt šīs dienas dalībniekus...?Savādāk tur jau 94lpp
06.08.2012 20:44 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Paldies. Man jau ar likās ka kameras dara savu.Nevar visas ka Kristīna izbaudīt dzīvi tik ļõti, ka jau 21 gada vecumā būt dzives gudras sievietes.

Joprojām liekas ka Zīlei vajag čolku un mazlietiņ īsākus matus. Toni tumšāku, uzkrāsot skroptas ,knapi manamū lūpu spīdumu un būs ļoti smuka.Pēc gadiem vispar formas būs apaļīgas ka vajag dzīvai sievietei.
22.08.2012 22:10 |

Reitings 152
Reģ: 29.01.2009
Ak jēziņ, meitenes, tas taču ir drausmīgi no jūsu puses!! Tikko noskatījos šīs dienas un vakardienas sērijas ar smaidu uz sejas.. tiešām jutu līdzi vislaik gan Kristīnei, gan visiem pārējiem un pilnībā iejutos un man likās tik feina kompānija! Parādījās šo personu raksturiņi un man patika! Vismaz bija tiešām interesanti skatīties! Jums patīk, ka salasās garlaicīga kompānija ideālā vietā un dara perfektas lietas!?!?! C'mon, kādas jūs pašas esat dzīvē? Tas ir drausmigi, visus vienā laidā nolikt. Ok, var pateikt, kas nepatīk, bet tā vēl iztirzāt.. es nezinu, nepatīkami lasīt!
22.08.2012 22:14 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Jo tālāk skatos, jo vairāk nesaprotu, kas Kristīnei ir pret Zīli. Visu laiku aizkadrā noliek to meiteni. Ja vienreiz pateiktu, labi, bet nu visu laiku...
22.08.2012 22:15 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Palasot diskusiju, tā vien šķiet, ka tas šovs veidots, lai jums te vairāk ko apspriest. Un galvenais, ka meitenes aprej meitenes. Vienkārši pffff
22.08.2012 22:18 |

Reitings 127
Reģ: 28.11.2010
22.08.2012 22:34 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Palasot diskusiju, tā vien šķiet, ka tas šovs veidots, lai jums te vairāk ko apspriest. Un galvenais, ka meitenes aprej meitenes. Vienkārši pffff

Ļoti labi, ka meitenes skatās un viņām veidojas viedoklis. Ne visi te ir kritiski. Un ļoti labi arī, ka kritizē. Katrai ir kādi ideāli, acīmredzot.
Kā kritiku uztvert adresātam - viņa paša izvēle. Īdēt aizvainojumā, laist gar ausīm vai ņemt vērā un uzlabot sevi.
22.08.2012 22:37 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Piekrītu Čikuritai, jūs tak esat trakas :D
Es vienmēr esmu uztvērusi visus tos šovus tā, ka katram tiek iedalīta loma, ko arī jāiznes, jāpaspēlē. Jo skandalozāks, izteiktāks tēls tiek veidots, jo labāk, ir cepiens no skatītājiem. Savādāk, kāda jēga no šoviem? Tiešām otrās pusītes atrašana, recepšu mācīšana, yeahh right...

Vēlviens aspekts, ka vidējai publikai ir garlaicīgi redzēt bold and beautiful, bet labsajūtā kasīt vēderu uz dīvāna, ka es taču esmu smukāks, gudrāks, koptāks, protu labāk izteikties, man ir labāka āda, taisnāka mute utjpr. Un tieši šeit forumos, kā redzam, tāds bezmaz publiskais orgasms arī izpaužas.
22.08.2012 22:43 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Joprojām uzskatu, ka Zīle ir forša meitene! man tieši patīk, ka daudz kas ko viņa saka ir pilnīgs"čau". Jāsaka, ka Kristīne ir diezgan aprobežota, nespējot saredzēt, ka Zīle ir māksliniecisks cilvēks ar savādāku/atšķirīgu pasaules uzskatu. Drīzāk jau tas, ka tu nespēj pieņemt un saprast, ka pasaulē ir dažādi cilvēki, ka tādi brīvdomātāju tipa cilvēki apriori nevar būt "parasti" un tādi kā "mēs normālie", liecina par tavu muļķību.
Tas koments par atraugām bija vienkārši pretīgs.
22.08.2012 22:46 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ar kattru vakaru man šķiet, ka Kristīnei pīpētās zāles daudzums pieaug. :D Prasta, ar ļumīgām miesām, bez gaumes izjūtas (mm, tas rozā krūšturis.. :D) , nesaimnieciska un visu laiku vārās. Tak derētu kādam pateikt, lai vienreiz pievērās, miss pārgudrā Kristīne. :D
Zīle ir Zīle. :D 19 gados ir jābūt sajēgai, ko teikt un kā teikt, bet ja māte daba to nav devusi, tad nākamos 10 gadus varēs meklēties vēl citos šāda veida šovos. :D Ai, pat žēl palika viņas..
Laura un džeks izskatās kopā vislabāk.
22.08.2012 22:51 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Pilnīgi un galīgi nepatika vakara daļa. Izklaide būtu super, interesanta, bet, kad viņa pateica, ko darīt puisism, bija pa traku un tizli! Pati sēž pie loga un rēc.
Uzkoda, manuprāt bija labāka par pamatēdienu, jo pamatēdiens izskatījās tā it kā suņiem dotu, spageti pa virsu kaudze mērces, varēja kaut vismaz salātiņus kādus pielikt sānā un nelikt tik daudz porcijas.. Deserts varbūt bija gards, bet pēc izskata nu...
Besī, ka tā Kristīne ļoti cīnās par uzvaru, bet pati saka, ka necīnās nepavisam, vienkārši ir pati un viss. Diez viņa saviem ciemiņiem, vecākiem arī atsevišķi kuram liek stiprākus kokteiļus vai ber smiltis salātos?!
Izskats šodien viņai vispār bija šausmīgs.. Saprotu, ka salija, bet nu tā kleita, kur dekoltē pretīgi liels, krūšturis spīd no muguras, jo nav normāli savilkta kleita.. Un mati parastā astē, salijuši. Ah, protams par visu padomāt nevar, lai būtu ideāli, bet ja vakar viņa speciāla pirka jaunu kleitu, tad šodien var jau kaut kādā mājas kleitā staigāt? Savukrāt, Laura šodien patika pēc izskata, sarkanas lūpas sākumā ļoti smuki izskatījās un apģērbusies arī bija modīgi.. Bet Zīle, nekā īpaša, tāda pati kā vakar.
Vispār Laura un Kristīne liekas ļoti riebīgas, stulbas, savā ziņā, jo Laura smejas par visu, kas pagadās un ja Kristīne kaut ko stulbu pasaka, šī piebalso līdzi un abas ņirdz kā tādas piedzērušās vecenes pāri 50..Īstenībā Zīle šajā ziņā ir visai inteliģenta, lai arī klusa un savādāka, bet nav vismaz nav vulgāra un skaļa..
Izbesīja, kad Kristīne teica, ka viņa ir nevis bērns, bet gan nepieredzējusi, ka viņa savos 19 ir bijusi pavisam citādāka, pieredzējušāka un, ka Zīlei noteikti esot bijušas problēmas skolā, ka viņa esot bijusi klases nūģis. Nu akdievs, kā tā var?! Man personīgi nepatīk ne viena... Čalis tiešām ok, žēl viņa, bet nu..

Mazliet gari izklāstīju savas domas :D

Varbūt kāds nepiekritīs :D Bet ļoti gribējās izteikt savu viedokli :D
22.08.2012 23:10 |

Reitings 342
Reģ: 21.08.2012
Un Kristīnes teksts pēc tās pliko skriešanas bija vienkārši bomba " Viņš skrien pie manis un viņa (Laura) skrien pēc viņa "
22.08.2012 23:12 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
eu, kuru tad tur aizsuutiija maajaas?
22.08.2012 23:21 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Piekrītu Dīvai. :D Ai, meitenes sevi ir apkaunojušas tā, ka tālāk nav kur iet. Gaidu Zīles degunradžus!
22.08.2012 23:23 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Man patīk Zīles pērles :D
Vienkārša meitene, bet sava odziņa viņai noteikti ir.
22.08.2012 23:27 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
vispār jau respect Kristīnei, ka nepalika bez vakariņām, viņai tiešām bija visādi šķēršļi bija jāpārvar tajā dienā, lietusgāze, elektrība pazuda, bet viņa tomēr visu saorganizēja, kā nu sanāca, tā sanāca. neapjuka un nesāka raudāt, un mamma nestāvēja pie plīts viņas vietā.

bet nu citādi, traks skuķis..
22.08.2012 23:55 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Pēc komentāriem no foruma bmwpower.lv šķiet,ka uzvarēs tā pati Kristīne vai Laura. o_O

"Vienlaikus, tagad skatoties šovu un redzot aizkadra komentārus, esmu sapratis daudz ko jaunu par cilvēkiem, ar ko pavadīju šīs 4 dienas. Neviena no meitenēm man nesimpatizēja jau šova laikā un es izvēlējos pēc principa, kura meitene, manuprāt, visvairāk bija pelnījusi ceļojumu vienkārši kā balvu. Tagad gan jāsaka, ka pēc raidījumu skatīšanās būtu lēmis savādāk :/ " /DCS
23.08.2012 00:04 |

Reitings 80
Reģ: 20.08.2010
Tā Kristīne visu laiku aiztiek to Zīli, pašai tagad viss randiņš pa pak*ļu aizgāja, elektrība, laikapstākļi. Redz ,ka viss nāk atpakaļ. :)
23.08.2012 00:28 |

Reitings 4
Reģ: 20.08.2012
es tak teicu kaada taa kristiine ira. tagad pashas redzat ,ka nekaada normaalaa vinja nav.
23.08.2012 00:49 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Man joprojaam patiik, ka dzheks publiski tv nevienu sliktu vaardu nesaka par meiteneem, ja ieveerojaat meitenes arii Ziile nevienu sliktu pat nekaadu vaardu nav pateikusi, nu labi kaut kaadi briinumi ir izlekushi, piemeeram staraa, bet tas nekriit aciis. Laura ir juutams, vinjai ir kaut kas ne paaraak labs, vinja pirmajaa raidiijumaa man nepatika un joprojaam nepatiik, tiiri mans viedoklis, cilveeks, kas speeleejas, kas piekopj speeleeties, neskatoties uz problemaatisko sejas aadu, prasiibas ir uu augstas, kuraam pati iisti neatbilst, arii beernishkjiigaa uzvediiba liekas nekaada. Kristiine ar katru raidiijumu saprotu vienu, baabiska meitene, kura par to aarpraatiigo izrunaashanos, dziivee sanjems smagi atpakalj, vaardi speeciigi atspeeleejas un viss ko gribeejusi vai nee skalji izteikdams parasti atnaak preteeji atpakalj. Ziile man liekas ir shova peerle. Kaa kaut ko saka, tad taa , ka burtiski jaasmejas, vai tas noziimee klusie uudenji tie dziljaakie? Laikam jau, bet es joprojaam uzskatu, ka vinju jaadzen uz sporta zaali :D Jauna, vareetu buut daudz simpaatiskaaka, ja vien mazliet piestraadaatu. Shovaa vijai noteikti nav ko dariit, mums visaam buutu daudz interesantaak, ja visas buutu liidziigas Kristiinei :D
23.08.2012 08:52 |

Reitings 1
Reģ: 23.08.2012
Man pilnīgi slikti ap dūšu paliek, kad palasu visus šos komentārus! Kā var vsp atļauties kko dirst par cilvēkiem,kurus dzīvē pat nepazīstat?! Jūs tiešām nesaprotat,ka šovā visus uztaisa pa savam?
Pazīstu Kristīni jau ļoti daudz gadus, un varu pateikt godīgi, ka tik stiprs un labsirdīgs cilvēks kā viņa ir patiess retums! Šovā viņā ir izveidota par iedomīgu aitu, bet tā nav! Viņa ir cilvēks,kas vnm rēķinas ar citiem, un NEKAD, NEKAD neuzvedas tā kā tas ir pasniegts šovā! Protams, šova veidotājiem jau nebij nekāda māksla izvilkt tekstus no konteksta, lai veidotos intrigas! Kā nekā no tā kāpj reitingi!
un par vizuālo izskatu! Kā Jums vsp nav kauna visus šitā nolikt! Atradušās te miss perfektās!
Ne velti saka, ka latvietim gardākais ēdiens ir cits latvietis!
Un tie lielākie dirsēji arī ir tie,kas savā dzīvē neuzdrošinās neko citu kā vnk apdirst citus!
23.08.2012 11:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits