neezinu sii nedelja man galigi nepatīk, puisis normāls, bet meitenees galīgi ne vinjam...
izskatas , ka vinjas pašas ir atnakušas tikai tā paklacoties, kaut vai tas briidis, kad vinjas visas sedeja pie galda dzeera šampi, ēda uzskodas un klačojās un tad aaa čau kkas tur atnāca, laikam tas puisis, pareizi tak, vinjs :D
Un taas meitenes visas kaitinošas, es ne ar vienu dziive nespētu kontakteeties, taa Kristiitne izskatas tik ļoti sakomplekseejusies, ka visu laiku meklee kādu ko nolikt un aprunāt, nu kā var visu laiku atkārtot ka Zīle dumja? es vsp neredzeeju nevienu briidi un iemeslu , lai pa vinju taa teiktu.
Tā Laura, aaah, es zinu sitaadas tantes, kas ir ar putniem, smejas vislaik mulkiibas runaa, besī.
Un Zile, vinja neiznu vai interesanta (nepazistu personigi) bet tas , ka vina maaksliniece veel neizsaka neko, es zinu daudz citus maaksliniekus, kas ir feinākas personibas. :)
Un man nāca smiekli kad taa Kristiine tik ļoti izteicas pa taam gleznaam ar sarkanajiem punktiem, kas tas vsp ir un ka vina arii tadu vareetu uzzimet, tas vien jau parada ''intelekta''liimeni, cik daudz cilveeks intereseejas pa maakslu un kultuuru. Tas taa pat kaa taa viena apaļā kad veel ideaalas vakarinjas bija visu laiku šausminajas kaa vinaji besii klasiskaa muzika :D