Tatad esu nokluvusi situacija ka esmu atstata viena uz laiku, kamer mans milotais iekartosies cita pilseta lai es varetu tur braukt,es vinu loti miilu , priecajos par katru dienu ko pavadam kopa, nekad nenogurstu, man ir sava briviba vins man neko neuzspiez u.t.t skan ideali!
Vins ir prom jau 4 dienas un es luk izdomaju iet uz clubu, un seku reku iepazinos ar vienu jaunieti, kurs mani apglaimoja un man acis aizimejas, un vards pa vardam ka nu jau vins mani pavada majas, un protams atvadoties ari noskupstija mani! Es jau neteiksu ka man tas nepatika, bet man tacu ir mans puisis ar kuru grasos preceties, es nesaprotu kapec man sadi, jo nekad ieprieks man nav bijusi nekada velme ar kadu citu kautko pasakat, vienmer esu izvairijusies no citiem viriesiem!
No rita piecelos un domaju, ai nu biju pamatigi ieravusi un tas neko nenozimeja, visu ritu mocija vainas apzina, bet kad velak vakara saku ar to puisi sarakstities , saka patikt vins, un mans pasas puisis vairs nebija tik loti vaidzigs, bet sis jaunieties zin ka esu attiecibas un nekas starps mums nebus, un es tiesam milu savu puisi, esu loti apjukusi nezinu ko darit, itka jau es varetu uzturet kontaktus jo ka neka jutos loti vientuli, ko jus man varetu ludzu ieteikt, jo es nevelos savu puisi pamest man pat tada doma nav, vienkarsi man ir bail ka es nemacesu savu muti turet ciet un vinam izplapasos un tad visas manas pasakainas atiecibas buss pa galam :/