Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

maate nelauj tikties ar braali!

Reitings 1
Reģ: 05.08.2012
Sveiki! Es jaau kopsh beerniibas maz kontakteejos ar maati,jo vinja dziivo anglijaa un tur vinjai ir pavisam cita dziive. Pirms paara gadiem atbraucu uz Angliju un saaku dzivot pie vinjas.Piedzima mazs braliits,sedeju ar vinju majaas,aukleeju,pavadiiiju daudz laika.Loti piekeeros beernam.Attieciibas ar maati pasliktinajaas ar katru dienu jo vairaak. Paarceelos citur,atradu darbu.Gaaju regulaari apciemot mazo braliiti,bet ar katru reizi strideejamies ar vien vairaak.Vispaar runaat ar vinju negribeeju,bet beernu vinja man nelava pat araa izvest.Pedejo reizi,kad strids bija vel lielaks un vinjas draugs rupji pateica,lai vairs nenaaku un beernu man neredzeet.Maate piebalsoja.
Gribeeju uzzinaat vai var tiesaaties par satikshanos ar braali? Vai ir kadas iespejas uzvareet tiesaa,nemot veraa faktu,ka abi no vecaakiem negrib,lai es tiekos ar mazo? Iemesls tikai personiiga nesaprashanaas,jo pret mazo vienmeer esmu iztureejusies labi un tieshaam gribu vinju satikt.Negribu,lai matei buutu problemas,neko sliktu neveelu,vienkaarshi veelos,lai mans braalis mani paziist. Varbuut ar maati arii vareetu vienoties,bet vinjas draugs nemuzam nepielautu, ka es tiekos ar braali divataa.
05.08.2012 22:21 |

Reitings 64
Reģ: 27.07.2012
Ja brālītis ir no cita vīrieša, vai vispār iespējams tiesāties? Nedomāju, ka tas būtu tas labākais veids. Ar mammu varētu tu visu sarunāt mierīgā ceļā. Kaut vai negribot lūdz piedošanu par visu, kas bijis. Brālīša pēc dari to, pat ja, varbūt neesi vainīga pie nekā. Tam vīrietim nezinot pagaidām ar mammu kontaktējies, ja ir iespējams. Pierādi, ka tev brālītis tiešām rūp.
05.08.2012 22:28 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits