ģībšana/asinsvadu vājums

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Sveikas!

Vēlos uzzināt no jums, kā jūs rīkojaties situācijās, kad kāds draugs/paziņa/svešs cilvēks noģībst vai ir uz ģībšanas robežas?

Bet būtiskākais, tās meitenes, kurām ir šī problēma - kā jūs rīkojaties, kad sajūtat, ka melns gar acīm un varat tūliņ paģībt?

Esmu ģībusi un nenoģībusi un tas ir nepatīkamāk nekā zaudēt samaņu. Un nav arī tādas mobilitātes, jo tas nav tik bieži, lai būtu gatava šādai situācijai.
05.08.2012 13:54 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Ja nevar ārsts neko atklāt, tad nav nekā atklājama. + Jaizvērtē arī dzīvesveids un psiholoģija.
Varbūt nevajag staigāt visu laiku pie ārstiem, bet ļaut problēmas saknei pašai parādīties. Izmisīgi kaut ko meklējot neko nevar atrast. Zinu gadījumu, kad bija veselības problēmas, kurām nevarēja atrast fizisku cēloni un tā tās problēmas kaut kā pārgāja. Jo pieņemu, ka ļoti liela loma ir visai somatikai vai kā viņu tur (tad kad fiziskās problēmas ir saistītas ar psiholoģiskajām).
05.08.2012 15:58 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
man ārsti, visi kā viens saka,ka ja tik bieži iestājas bezsamaņa kā man, tad IR JĀIET pie ārsta un jāmeklē vaina..no nekā, nekas nerodas....un tas ir tikai karstumā..ziemā nav psiholoģiskas problēmas un katru vasaru uzrodas? un tieši pie tiem +24 grādiem?muļķības..katrā ziņā, es netaisos sevi apdraudēt - es meklēju vainu. man tas rada diskomfortu un man ar to vienkārši jāsadzīvo...
netaisos pakļaut sevi briesmām, ja noģībtu uz ceļa utt..
+ man ar sirdi ir problēmas, tā,ka tur arī var būt iemesls..to es netaisos atstāt novārtā un gaidīt, lai
bet ļaut problēmas saknei pašai parādīties. Izmisīgi kaut ko meklējot neko nevar atrast.

es labāk pastaigāju pie ārstiem,jo pastāv iespēja atrast vainu. nekā sēžu un ņerkstu.es
pret savu veselību izturos ar pietiekoši lielu nopietnību, jo kad kaut kas būs ielaist un būs jāmirst nost - uj,kā dzīvot gribētos un žēlotos,ka neaizgāju jau laicīgi un neatradu vainu..
05.08.2012 16:19 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
tb. - un man ar to vienkārši NAV jāsadzīvo.
05.08.2012 16:20 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Man bieži vien tā ir sabiedriskajā transportā, kad jāstāv kājās. Palūdzu apsēsties vai kāpju ārā.
Man tas ir saistībā ar veģetatīvo disfunkiju.
05.08.2012 16:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits