Mūžīgā problēma - nekad nav ko vilkt :D
Gribēju pajautāt - vai jūs valkājat drēbes, kas iegādātas pirms gada vai senāk?
Labi, man ir tāda lieta, ka es notievēju un man nekas vairs no vecajām drēbēm neder. Bet tagad domāju kaut vai pēdējo 3,4 mēnešu bilanci apģērba ziņā, it kā, pirkts un tērēts ir daudz, bet vilkt nav ko. Esmu šo mēnešu laikā nopirkusi - 5 bikses, 6 krekliņus, 2 kleitas, 3 jaciņas, 3 žaketītes, 1 svārkus. Gan jau vēl kaut ko, bet vilkt nav ko. Un es nesaprotu, kāpēc man ir tā, ka tiklīdz nopērku ko jaunu, tā vecās drēbes vairs negribas vilkt. Sanāk, ka viss tiek'vai nu pāris reizes uzvilkts un iemests skapī, vai arī valkāts ļoti ilgi, ja man tas drēbes gabals patīk, bet nu tad tiešām tā, ka sāk jau apnikt, dien dienā :D Skatos, ka citām katru dienu kas cits mugurā. Nu labi, krekliņus/blūzītes es arī mainu, bet varu kaut mēnesi nostaigāt ar vienām džinsām un vienu žaketi/jaciņu :D
Un otra lieta - pēdējā laikā man ir nenormāla atkarība no drēbēm un to pirkšanas, es vismaz kādus 100ls notriecu mēnesī, ja ne vairāk. Diezgan notievēju un uzreiz viss sāka derēt un labi izskatīties un radās tā atkarība . Kā lai tiek tagad no tā vaļā? :D Jums nav drēbju pirkšanas atkarība?