Paru attiecibas citu prieksa

Reitings 701
Reģ: 29.01.2009
Nezinu, vai ir bijusi sada diskusija, bet interesanti butu uzzinat jusu viedoklus. Mums ar draugu nepatik micities un milinaties citu prieksa, parasti daram to kad esam divata. Citu prieksa neko netelojam, apskavusies apkart nestaigajam, reizem ari pakaskejamies citu prieksa. Bet esmu ieverojusi, ka drauga draugi, katrreiz, kad pavadam laiku kopa, visu laiku micas un apkampjas un bucojas utt.:D Itka jau nav baigie iebildumi, bet esmu ieverojusi, ka ta meitene, it seviski tad, kad mes ar draugu kasamies, uzreiz lec savejam ap kaklu un liela vinu utt, pilnigi, taka censas paradit, ka uz musu fona viniem ir super attiecibas un vini ir tik ideali. Bet manas un drauga atiecibas ir ljoti labas, un mums patik vienam otru kaitinat un kasities. Mes nemicamies citu prieksa, tikai lai paraditu, ka mums viss ir baigi superigi. Un kada sakara ta meitene tur cenas zimeties? Es nesaprotu, varbut mes izskatamies stulbi, neejot vienmer sadevusies rocinas un bucojoties?
Cik svarigi ir jums, ko citi doma par jusu atiecibam? Un ko jus domajat par tadiem, kas ir ka salipusi kopa, priecajaties, vai liekas stulbi?
Vai jus izliekaties citu prieksa, vai esat tadi, ka esat?
03.08.2012 21:00 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Njā...? nezinu, neatceros, kad kāds man būtu pa priekšu ielīdis un durvis aizcirtis deguna galā.
Bet sieviete jau tādam vecim nav piesieta, un, ja arī ir, vienmēr jau var pamācīt :)
04.08.2012 13:42 |

10 gadi
Reitings 13520
Man drīzāk liekas neforši, kad sāk skaidrot attiecības un strīdēties citu cilvēku klātbūtnē! ;)
Man draugu lokā ir viens pāris, kurš mūžīgi kko strīdās, māca viens otru dzīvot, apvainojas, mēdz uzkliegt otram. Riktīgi besī! Ja ir kādas problēmas, tad tomēr viņas būtu jārisina mājās, nevis draugu klātbūtnē, tiešām neērti no tādiem paliek! Bet pačubināties man gan liekas ok, protams, ja tas viss nav pārspīlēts un uzspēlēts! :) Jā, un ja mēs ejam ar draugiem kkur, tad mēdzam gan sadoties rokās vai apskauties, nedomāju, ka tas ir kko nenormāls :D Mēs vnk izturamies dabiski, nemēdzam neko uzspēlēt lai tikai parādītu citiem, ka vot redz, cik mums ir labi kopā! :) Bet nu jā, viens ir parasta buča, otrs ir - sūkties citu klātbutnē! :D tas nav jādara draugu klātbutnē, bet gan divatā esot! :)
04.08.2012 14:13 |

Reitings 381
Strīdēšanos nevaru izturēt viena draudzene visu laiku strīdas, liekas, ka jau divus gadus un viņas džeks visu laiku ir nopukstējies. Uzskatu, ka visu vajag ar mēru gan mīlināšanos, gan dažreiz pastrīdēšanos, var jau kko aizrādīt vai pateikt, bet ne visu vakaru bojāt citiem garīgo.
04.08.2012 14:17 |

Reitings 315
Reģ: 11.01.2012
Protams attiecību sākumā vislaik rociņās gājām, bučojāmies, mīlinājāmies , ka nu tikai, tagad pēc 2 gadiem, skūpstu pat kārtīgu divatā nevaru dabūt, nepatīk viņam skūpstīties, šad tad izdīcu, vispār tie kaislīgie skūpsti tik seksa laikā, a tā, tikai sabučojamies un tā. :) Sabiedrībā rociņās neejam, šad tad kāda buča vai apskāviens, noteikti nevienam netraucējam :D Tikai diemžēl jāatzīst, ka dažas reizes sabiedrībā ir sanācis kārtīgi sakašķēties, ceru tas neatkārtosies pašai kauns. Man personīgi ļoti nepatīk skatīties uz tiem pāriem kas gandrīz vai jau mīlējas ielas vidū!
04.08.2012 15:04 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Man nepatīk publiskā attiecību skaidrošana, kaut kā neērti klausīties citu kašķus un privātās lietas. Patīk daudz maz savaldīgi cilvēki, nevis tādi, kuri publiski, ar intīmām detaļām mētājoties, aiziet līdz histērijai.
Bet pa lielam mani nesatrauc un neietekmē citu cilvēku uzvedība, tā ir katra paša darīšana. Pasmaidu pie sevis un miers.
04.08.2012 15:27 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
skūpstu pat kārtīgu divatā nevaru dabūt, nepatīk viņam skūpstīties, šad tad izdīcu, vispār tie kaislīgie skūpsti tik seksa laikā, a tā, tikai sabučojamies un tā.

Es traka paliktu, ja nevarētu paskūpstīties tāpatām :D
04.08.2012 15:37 |

Reitings 315
Reģ: 11.01.2012
Fashiona, es jau esmu palikusi, labi, ka vismaz kaut kad, šad tad izdīcu to skūpstu ne buču :D
04.08.2012 16:13 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Man ir no katra viedoklja pa druskai. Man patik,ja iedod buchu, iet rokas, bet kad saak gramstiities, nu skalji teikts,bet aptuveni, tad saku, nee,esam cilvekos! Tad atskan ka jau te mineja-Tu mani nemili? Kaunies? aaaaaaaaaaaaaa
Un ir bijusas reizes, kad sabiedriba stridos, ne jau ta, ka skan visa Riiga,bet es negrauzu sevi liidz majaam! Iznemums,kad esam ciemos,bet ,ja apkart svesi, tad man vienalga. Nekritu un nekliedzu gar zemi, bet ja man ir ko teikt-pasaku!
04.08.2012 16:35 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
sī diskusija laikam izskatas pēc tā, ka autore dzilji iekša veelas lai arii vinas draugs vinju apčubina, paliela un pamīļo citu priekša :)
vnk sac to darit pati, tad arii puisis atversies, ja jau kādu laiciju nebijat to darijuši :)
04.08.2012 16:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits