Uzmanība

Reitings 81
Reģ: 29.01.2009
Sveiki,

velētos dzirdēt Jūsu pieredzi/viedokli...Situācija sekojoša..Attiecības salīdzinoši neilgu laiku - 3 mēneši, bet tādas..no sirds un dvēseles..Dažkārt gadās, ka kaisle un adrenalīns sit tik augstu vilni, ka gribās mīlēties neizsargājoties un tiek sperts šis riskantais solis. Tajā pat vakarā izrunājot, ka nākamajā dienā iedzeršu avārijas kontr. tabletīti. Kad pienākusi nākamā diena, tablete izdzerta..sajūtas dažādas..BET galvenais, ka gribās sajust vīrieša uzmanību un gribās, lai kaut vai apjautājas, kā jūtos, vai viss ok, nevis vakarā jau atkala pirmais solis uz gultas virzienu..Vai tā ir mana cimperlība, ka gribas tādu uzmanību, vai Jums arī gribētos, lai mīļotais painteresējas kas un kā?
03.08.2012 19:17 |

Reitings 528
Reģ: 09.03.2009
es pagāšnedēļ arī dzēru :D °manējais bija tik ļoti pārstresojies pirms es to dzēru, bet dēļ tā, ka būs bēbis. no rīta aizveda uz darbu, ieveda aptiekā, pārprasīja 100 x pēc cik h viņa jādzer un vakarā apjautājās vai nebija blakus parādības. viņš arī nav no runīgajiem, mīļajiem un emocijas izrādošajiem, bet tad jau es arī baigi cimperlīgā, jo man visu laiku gribas mīļumu un uzmanību (izņemot, ja viņš skatās kkādu sportu :D )
07.08.2012 11:46 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
piekrītu Salomē komentāram. mans puisis ir informēts par AK kaitīgumu, tādēļ nekad nepieļautu šādu situāciju...
07.08.2012 11:48 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Attiecības... trīs mēneši... no sirds un dvēsles - muļķības.
07.08.2012 23:41 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Es pat nezinu, kā tad attiecības var būt no sirs un dvēseles, ja puisis pat neuztraucās par to, kā tu jūties pēc tā, ko dēļ JŪSU ABU rīcības tu biji spiesta darīt.
Ja tomēr varbūt radies pārpratums un viņš nav tāds cietsirdis un vienaldzīgais, bet vienkārši nezinītis, tad ieteiktu ar viņu parunāt par šo, ja jau no sirds un dvēseles, tad sapratīsieties. Ja nē, nu tad turpini rīt AK, kamēr vairs vispār neko citu nevarēsi.. Ieteiktu runāt.
07.08.2012 23:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits