Vajag kādu tantuku vai piebūreju!

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Īsumā vai kāda var ieteikt kādu tantuku vai raganu vai nez ka nosaukt - kas visādas pieburšanas taisa un tml! Man ļooti prasās pēc nelielas veiksmes pieburšanas - pēdeja laika viena melnā josla manā dzīvē - gribas parbauditu "raganu", kas paskatitos vai man nav kāds noskaudis vai tml. Zinu, ka liekas smiekligi, bet pedējais pusgads ir vnk totali briesmīgs - viss sabrucis, nojucis un nekas ko iesaku neizdodas, kaut gan agrak biju ļoti veiksmīga un viss izdevās nebija dzīvē nekādu bēdu man! Es vnk rudeni kādu laiku strādaju vienā darba vietā kur daudz skaudīgas meitenes bija kuram likās ka mana dzīve ir no zelta iztēsta (tā pašas teica). Un kad no turienes aizgāju janvāri - veiksme man pagriezusi muguru! Nezinu jau pie kā griezties - tgd ķeros pie pēdejā salmiņa! atvainojos ka tik gari vnk negribu lai kāda sak nodirsināt manu apņemšanos, bet tiešām esmu izmisusi!!!

Tad lūdzu ja zinat kadu tādu "raganu" tad padalieties - atsūtat personigu vestuli ar kontaktiem vai tml!!1 Lūdzu, lūdzu - negribu uztrapit uz sarlatānes!!!
01.08.2012 02:09 |

10 gadi
Reitings 412
Es neesmu nedz kristīta, nedz ticīga tāpēc baznicas un lūgšanās nav prieks manis! ;)

Bet es jau teicu, ka ķeros pie pēdejā salmiņa un tiešām esmu izmisusi - tāpēc gribu veikt diagnostiku - ja nu man tiešam kāds ir noskaudis. Un nevajag teikt ka tā nenotiek! Cilveka enerģētika ir ļoti spēcīga un spēj daudz ko ietekmet!
01.08.2012 20:06 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Okeee tritanija, ja Tu netici.. tada gadijumaa, vienigais, ko varu ieteikt Tev - mazak stasti, dalies ar citiem (sveshiem cilvekiem vai kolegjam) ar savam veiksmem.

Ir lietas, kuras ir jaapsver kam labak stastit - radit, kam nee (tikai savejiem vai sveshiem).
Citu neko Tev neieteikshu.

Interesanti, ko Tu darisi, kad Tev nepalidzes ari izslavetas tantinjas njaa..
01.08.2012 20:21 |

10 gadi
Reitings 412
Nu tad jāsecina ka esmu viena traki lūzerīga neveiksminiece! Bet [pirms neesmu izmēģinājusi visu - negribās tam ticēt!!!
Es jau tikai palūdzu vai kāda zin un var ieteikt nevis lai man te smadzenes skalo!
02.08.2012 02:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits