Nu es nezinu, es gan nevadītos tikai pēc Bībeles, bet gan pēc tā, ko saka paši cilvēki.. Pašai rados ir bijis gadījums, kad zīlniece ir palīdzējusi. Ir muļķīgi nevis domāt par zīlniecību, bet gan domāt visu laiku vienā virzienā, nemaz neiedomājoties to, ka pastāv arī kāds cits.
Es neticu Dievam, un neviens man to nepiespiedīs darīt, bet es jums arī nevaru nekādi pierādīt, ka viņa nav. Manuprāt, Dievam nevar sākt tā vienkārši ticēt- lūk, tagad ņemšu un sākšu ticēt. Es uzskatu, ja meitene vēlētos vērsties pie Dieva, to arī būtu izdarījusi. Jūs lūdzu neapvainojaties, tas nav personīgi, negribu arī jūs mācīt, nu tiešām, bet man liekas aplami visu pasauli skaidrot ar Dievu.. Negribu arī izteikt dažas savas domas par ticību, sāktos kašķis, bet vienkārši nevajag skatīties uz to tikai un vienīgi no vienas puses.. Cik cilvēkiem ir palīdzējusi šī maģija, kas piemīt dažiem cilvēkiem. Ja ne fiziski, tad vismaz morāli, cilvēks pats notic savām spējām un var paveikt to, ko iepriekš nevarēja. Un tas tikai tādēļ, ka kaut kas no malas viņam dod tādu iespēju. Kādam tas ir Dievs, kādam zīlniece. Nevajag likt visiem uzreiz vērsties pie Dieva, pie Viņa var vērsties tikai tas, kas pats grib sevi sameklēt ticībā, un, ja to vēlas, tad nav vajadzīgs pamudinājums, tagad ej un dari, tas ir vienīgais pareizais.. Lai gan, būtībā jau to pašu varētu teikt par magiem.. Bet es tomēr vairāk ticu katra cilvēka iekšējām spējām savu dzīvi sakārtot tā, kā vajag. Ar savu domu spēku, ar vēlēšanos to darīt, ar prātu un sirdi. :)