Bērnību atceramies?

Reitings 312
Reģ: 04.07.2011
Ai,man vajag novirzīt domas,klājiet vaļā,ko mūsu mīļie vecāki mums mēdza sastāstīt,kādas muļķības izgudrot,un mēc patiesi noticējām un to svētki nedarījām vai tieši pretēji - slepus pārbaudījām vai tiešām tas tā ir? :)

No savas atmiņas man nāk prātā klasiskie par mēles rādīšanu mēnesim,ka mani tad uzraus augšā,vot,šito tā gribēju piedzīvot,nesanāca. :D
Vectēvs teica,lai nespēlējos ar uguni,tad naktī gultu piečurāšau,kas arī,protams,bija jāpārbauda. :D
30.07.2012 15:51 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Es kad neklausīju un pļurināju pretim tētim, viņš nopūtās un teica, ka tiešām būs dzemdību namā viņa meitiņa iemainīta pret kādu citu bērnu - mani! Kad man uznāca pārdomu brīži, tad es par to domāju un man tiešām sāka likties, ka tā varētu būt, jo mamma un tētis ir tik jauki, bet man tikai dažādas nelietības prātā. Tad palika skumji un es centos vecākus neapbēdināt! :)

Vienīgie iedomu tēli bija Bubulis akā, kas lika man mest lielu līkumu akai un neiet tai tuvumā bez pieaugušo klātbūtnes. Un vēl baisi palika, kad vasaras vakaros debesis krāsojās sārtas - tad raganai māja degot. Tad es sēdēju uz lievenīša un domāju, kur tagad nabaga ragana dzīvos? :D
31.07.2012 12:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)