Pēc manām domām, Lāse jau nemaz nav piens, bet kaut kāda ķīmija, nu,kurš normāls piens stāv tik ilgi?
Es pērku dažkārt rimi/maximas pienus, jo man liekas,ka tie nav tik trekni, zinkā, vairāk ūdens nekā piens :D
Paldies par jūsu atsaucību, jautāju , jo šoreiz vajag tādu kas maximāli ilgi nebojāsies. Domāju ka izturības ziņā viņi varētu būt vienādi, no sākuma padomāju ja abi stāv vienlīdz ilgi, tad Rimi varbūt ir veselīgāks.
Galvenais jau gudrot, ka Laasee baigaa kjiimija... Iisteniibaa Laase ir taa pasterizeeta, ka tajaa nav nevienas bakteerijas vairs, taapeec arii nebojaajas... Vajag noskaidrot, pirms gudri d***t.
Nav Lāsē ķīmija. Vienkārši cits apstrādes process+iepakojums, kas ir dārgāks par ierasto pasterizēšanu. Bija par šo tēmu pārtikas tehnologu (ne jau Lāses darbinieki :D ) diskusija kaut kad senāk. Ikdienā tādu nelietoju cenas dēļ, ne jau tāpēc, ka sliktāks piens. Ceļojumos, izbraukumos- super piens!