Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Piens :)

 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011



No jūsu pieredzes, Kurš stāvēs ilgāk Rimi vai Lāse? Vai abi vienādi? Vienīgi cena atšķiras.
29.07.2012 20:57 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es jau tomēr uzticētos Lāsei
29.07.2012 20:58 |
 
10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Lāse stāvēs ilgāk. Vienmēr šķitusi visķīmiskākā.
29.07.2012 20:59 |
 
Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Kad dzīvoju LV-ā,bieži pirku visādus Rimi produktus un teikšu,ka man pat baigi patika.
Tā kā,nav nemaz viņiem tik slikti tie produkti!
29.07.2012 20:59 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Lāse stāvēs visilgāk, tur jau tiešām kaudze ķīmijas klāt
29.07.2012 21:04 |
 
Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Pēc manām domām, Lāse jau nemaz nav piens, bet kaut kāda ķīmija, nu,kurš normāls piens stāv tik ilgi?
Es pērku dažkārt rimi/maximas pienus, jo man liekas,ka tie nav tik trekni, zinkā, vairāk ūdens nekā piens :D
29.07.2012 21:04 |
 
Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
lāse stāvēs ilgāk, bet vai būtu piemērots dzeršanai dien dienā? es labāk izvēlos kādu Valmieras, Limbažu pienu.
29.07.2012 21:05 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Paldies par jūsu atsaucību, jautāju , jo šoreiz vajag tādu kas maximāli ilgi nebojāsies. Domāju ka izturības ziņā viņi varētu būt vienādi, no sākuma padomāju ja abi stāv vienlīdz ilgi, tad Rimi varbūt ir veselīgāks.
29.07.2012 21:09 |
 
Reitings 205
Reģ: 05.07.2012
Izrādās, ka Lāsē nemaz nav tik daudz tās ķīmijas, vienkārši nenormālākajās temperatūrās viņu gan vāra, gan dzesē. Tpc tik ilgi var stāvēt.
29.07.2012 21:09 |
 
Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Tad jau laikam jāpaliek pie Lāses.
29.07.2012 21:14 |
 
Reitings 662
Reģ: 06.07.2012
lāse jau nav piens : DD
29.07.2012 21:15 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Ne jau ķīmija tur ir, vnk daudz sarežģītāks apstrādāšanas process.
29.07.2012 21:20 |
 
Reitings 446
Reģ: 05.03.2012
Galvenais jau gudrot, ka Laasee baigaa kjiimija... Iisteniibaa Laase ir taa pasterizeeta, ka tajaa nav nevienas bakteerijas vairs, taapeec arii nebojaajas... Vajag noskaidrot, pirms gudri d***t.
29.07.2012 21:22 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
lasei kimija daudz, tapec ilgi stav
29.07.2012 21:23 |
 
Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
No Lāses sanāk garšīgs šokolādes ķīselis :)
29.07.2012 21:24 |
 
Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Nav Lāsē ķīmija. Vienkārši cits apstrādes process+iepakojums, kas ir dārgāks par ierasto pasterizēšanu. Bija par šo tēmu pārtikas tehnologu (ne jau Lāses darbinieki :D ) diskusija kaut kad senāk. Ikdienā tādu nelietoju cenas dēļ, ne jau tāpēc, ka sliktāks piens. Ceļojumos, izbraukumos- super piens!
29.07.2012 21:34 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!