Sekss ar vēl vienu vīrieti

Reitings 10
Reģ: 12.01.2010
Mans draugs vēlas, ka mēs mīlējamies ar vēl vienu vīrieti. Man tas šķiet jocīgi, jo saprastu, ja vēlas ar vēl vienu sievieti. Kāda Jums pieredze šajā jautājumā? Varbūt, ka viņam nav pietiekami nopietnas jūtas pret mani, ka to pieļauj, ka mīlējos viņa acu priekšā ar citu vīrieti.
28.07.2012 23:42 |

Reitings 2
Reģ: 01.08.2012
Katram ir savs fetišs...savi seksuālie uzskati- tur nav nekā dīvaina. Labi, ka viņš vēlas to realizēt ar tevi- savu meiteni/draudzeni, nevis piedāvā to kādam savam draugam un viņa dāmai pievienoties ;) Izmēģini, varbūt iepatīkas, bet ja ne, tad vismaz būs ko atcerēties un teišām zināsi, ka šīs rotaļas nav priekš tevis vai nesakrīt ar tavām vēlmēm.
02.08.2012 17:50 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Vari vēl pasaukt mīksto kā trešo :D
02.08.2012 18:20 |

Reitings 2
Reģ: 23.08.2012
varbut mans viedoklis skjitis kadan galigi stulbs un nepienemams, bet es ka virietis domaju, ''kada varbut teiks slimais, bet ne, ta nu nav'', ka nekas tur slikts nav ja vins atklaja savas fantazijas. Viss ir atkarigs ka Tu uz to skaties, jo nu nedomaju, ka ta ir kaut kada parbeude, vai vins ir gejs un grib dabut no kada viriesa pec tam, ka viena otra te raksta. Varbut vinam ir tikai velme dazadot jusu intimo dzivi, padarot to savadaku un sagadajot Tev kadus jaunus piedzivojumus. Lasot sho forumu un sho sadalu, secinu, ka savai meitenei to nevaresu piedavat, jo cik saprotu, tad ja ko tadu piedava, tad virietis ir mesls, tas nav virietis u.t.t.,tad jau sanak ka labak lai tas virietis iet pie tam kuras vinam sniegs to, vai par naudu vai ka savadak. Galvenais jau ir tas, laikam japiekrit vienai otrai foruma dalibniecei, ka to nevajadzetu ar pazinam, bet talak, jau pasiem jaizruna cik to velaties un vai Tev tas ir vajadzig, ja velies, tad te neraksti, tapat labu padomu spesi iedot tikai pati sev. Es laikam nu vel pagaidishu pirms savai meitenei to piedavasu, lai gan velos to, bet nezinu ka vina reages. Ak ja un savu meiteni patiesi milu, un te shada veida seksam nav neka kopiga ar milestibu, tas ir manas domas.
24.08.2012 00:00 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
ak dievs tas ir tas pats grupnjiks,vienkarshi sekss,es nedomaju,ka shis vnk sedes blakus un skatisies. es pati pazistu vienu puisi,kuram ir visadas seksualas fantazijas un shada ir viena no vinjam,cmon ir visadas lietas,kas cilvekiem patik,uzskatu,ka nepienjemami ir tikai visadi zelta lietutinji vai kakashana virsuu otram. parejais uzskatu ir ok kamer abiem ir patikami.
24.08.2012 02:24 |

Reitings 2
Reģ: 23.08.2012
protams, ka tas ir grupniks, nu neviens jau nu nedomaju ka sedes mala un tikai skatisies ka vina meiteni kads tur izmile. Nedomaju ka meitenei tas nepatiktu, ja to vienlaikus apmierina vairaki viriesi liekot justies mazliet savadak neka ikdiena. Man jau nu neliekas tur nekas slikts it ipasi ja virietis savai meitenei to atklati piedava,domaju, ka katra ir par to sapnojusi tapat ka viriesi sapno par s+v+s, bet ne katrai virietis ko tadu atlausies piedavat v+s+v. Domaju tad ir ta uzticesanas un ta sapratne abu starpa, ja var par tadam lietam runat un ari realizet.
24.08.2012 10:18 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tu pati atbildeji uz savu jautajumu-vinam nav pietami stapras jutas pret tevi(es pat teiktu, ka tadas vsp nav). tu izklausies pec izklaides. bet ja es so visu nepareizi saku, tad tev tiesam ir jocig draugs,pietam ari orientacijas zina.

pajauta vai vins velas, lai tas otrs virietis ari vinu panem?
25.08.2012 16:50 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Man ir bijushi 2 vienlaiciigi, gan 3... vispaar sajuutas lieliskas.
08.11.2012 00:36 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
Nuu mūsu starpā būtu tikai sekss bez nekādiem solījumiem un jūtām vienam pret otru iespējams ka piekristu ko tādu pamēģināt, bet nopietnās attiecībās es to negribētu.
09.11.2012 11:31 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Svesam nevar dot ne savu mashinu, ne savu sievu vai draudzeni - salauziis, sabojaas.
01.12.2012 08:32 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Ja jūs uzticaties un varat paļauties viens uz otru tad labāk sākumā apmeklējiet kādu pāru klubu.
Neiesaistieties, tikai pavērojiet. Tur neviens neko neuzspiež, bet sex emocijas ir gana daudz.
Tad jau redzēs.
01.12.2012 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)