Kāpēc man nav krūšu?! :D :@

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Varbūt kādai dabas apveltītai tas būs smieklīgi, jo viņām jau nesaprast! Man viss patiktu savā ķermenī, rūpējos par to, vingroju, bet esmu tāds dēlis... :D :D Ar skaudību noskatos uz meitenēm peldkostīmos, kam tur ir ko ielikt.. Nezinu, kāpēc man nav krūšu, jo mammai ir C+. Droši vien pati esmu vainīga, uzbarojos resna un 16 gados sapratu, ka tā nevar, sāku stipri sportot un ļoti diētiski visu laiku ēst (laikā, kad viņām bija jāaug), iespējams tāpēc esmu palikusi bešā. Mani tiešām dzen kompleksos un pēdējā laikā par to pārdzīvoju arvien vairāk (vasara, topiņi, kleitiņas, var redzēt citu labumus), tiešām krīt acīs skaisti dekotē, bet ko gan ar savu A/B var parādīt? Ja ir sekss dienas gaismā, parasti iebilstu draugam, lai nevelk nost topiņu, liekas ka viņu neuzbudinās, ja redzēs tās mazās pumpiņas. Nu labi, ikdienā uzvelc mazliet polsterētu krūšturi, bet kad viņu noņem.. Ja vien būtu nauda, nedomājot tiktu pie B/C izmēriņa, zinu, ka tad būtu pilnībā ar sevi apmierināta. Ar vingrojumiem neko ļoti izmainīt arī nevar. Kādu periodu, kad pieņēmos svarā par +10 kg, tad krūtis palika mazliet lielākas, bet es viscaur biju tik resna, pretīga sev.. Bet lai būtu slaida, jādomā ko ēd, un līdz ar to zūd svars un pazūd arī krūtis. Lai es dabīgi iegūtu B/C, vajadzētu svēt ap 85-90 kg :D Gribētos justies kā seksīgai sievietei, nevis pusaudzei. Kā jūs bezkrūtes ar to sadzīvojiet? Kā lai sevi pieņem? Man šķiet, ka krūtis tik lielā mērā liek justies sievišķīgi, pārliecināti. Tik ļoti negribas pavadīt jaunību kompleksos, bet kad meklēju jaunu peldkostīmu, tā nekā neesamība liek pilnīgi raudāt! Draugs jau muld, ka esot labas, ieguļ tieši plaukstā un vismaz ir stingras, bet pat es - meitene ar normālu orientāciju - pamanu skaistus dekoltē, tas tiešām ir seksīgi, ja ir krūtis, tas ir sievišķīgi! Kā jūs sevi iemācījāties pieņemt? Varbūt kādai tomēr ir izdevies palielināt dabīgi, varbūt kādi ēšanas ieradumi, lai paliktu vienlaikus tieva, bet krūtis palilinātos? (kgan diez vai man pēc 20 gadu vecuma tas spīd) :D Vingrojumi, kas palīdzēja? Izvēlējāties plastisko? Jeb pieņemat? Kā jūtaties pludmalē? Vinkārši gribējās izlikt sāpi :(
28.07.2012 16:23 |

Reitings 110
Reģ: 29.05.2012
man ir mazas, un jā gribu lielākas. nepatīk, ka seksa laikā guļus , liekas, ka visp nekā nav ko aptaustīt. gribētu kādreiz veikt plastisko, bet tas tik domas līmenī. kas tie par hormoniem?
28.07.2012 17:20 |

Reitings 457
Reģ: 29.01.2009
Man lkm skaitās nabadzīgs A, bet kkā poh :D. Galvenais izvēlēties pareizās drēbes, pludmalē- peldkostīmu, ir taču visādi ar polsterīšiem smuki. Btw jāatrod sevī kāda cita foršā ķermena daļa, man, piemēram, patīk mans dibuā... Kkādā pubertātes laikā man lkm vienreiz ir acīs pateikts, ka cipa baig smukā meiča, bet mazas krūtis. .. Ā, tomēr vēl atcerējos, kad šķīros no ex un nosaucu viņu par impotentu, viņš atbildi nepalika parādā un nosauca par dēli :D...Uz kādu brīdi tas iedzina kompleksos, taču viss pārgāja līdz pareizais cilvēks pateica pareizās lietas :D
28.07.2012 17:28 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
pumpurum :D

oojaa, kristaala kurpiite, bluuziites ir sarezhgjiita lieta - vai nu karaajas veederaa vai arii der veederaa, ber ar spraagstoshajaam podzinjaam no kruutiim var kaadam pa pieri netiishaam uzshaut :D
28.07.2012 17:34 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
puķainā, visparastākais OK. :D
28.07.2012 17:52 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Reiz vienā žurnālā izlasīju, ka mīlīga sejiņa ļooooti labi kompensē mazas krūtis, bet otrādi nu nekā :D

Piekrītu pilnībā! :D :)
28.07.2012 18:01 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Es ļoti atvainojos, bet Keita Hadsone, kuras bilde šeit ir ielikta, tajā rakursā ir galīgi plakana, tur nav absolūti nekā skaista. Tieši sievietei ar lielākām krūtīm būtu jāvelk tāda tipa kleitas. ;)

Un tie komentāri no sērijas - man labāk ir knaps A izmērs un es ar to lepojos (jā, noteikti :D ), nekā lielas un nokarenas krūtis. Nu wtf, kāpēc lielas uzreiz ir nokarenas. Tas tāds muļķa mierinājums. Tāpat kā bija diskusijā par svaru, kur daudzas rakstīja, ka labāk ir resnas toties ar labu sirdi un smadzenēm, nekā tievas un stulbas, jo tā tak nevar būt, ka sieviete ir slaida un vēl pie tam saprātīga. Pašām smiekli nenāk? :D
28.07.2012 18:46 |

Reitings 1761
Ir ļoti daudz slavenu aktrišu ( Keira Knightley, Olivia Wilde, Charlize Theron etc) , kurām ir mazas krūtis, bet kuras ir pielūgti un iekāroti sekssimboli. Par supermodelēm un topmodelēm nemaz nerunājot. Arī Francijas bijušajai pirmajai lēdijai Carla Bruni ar visām mazajām krūtīm savā laikā vīrieši bijuši tikai no slavenību gala.
Fiziski viss ir atkarīgs no auguma kopumā un sejas, pēc tam ļooti liela loma ir seksualitātei, kas nāk no iekšām, to nenodrošina ne pareiza izmēra krūtis , ne dibens :D

Man ir mazas krūtis, ļoti proporcionālas augumam gan, bet jau daudzus gadus man nav itin nekādu kompleksu, jo par augumu saņemu tikai un vienīgi komplimentus. Jāsāk ar attieksmi preti sevi- ja būsi pašpārliecināta tāda, kāda esi, tad arī citi neuzdrošināsies neko pateikt. Un ja arī pasaka- var tikai pasmaidīt. Parasti atsevišķas sievietes ir tās, kas apgalvo, ka vīriešus interesē tikai "normāla izmēra" krūtis un par dabas apdalītajiem izmēriem, esot žēl. Ļoti bieži gan šīm dāmām pašām blakus nav tie labākie eksemplāri. Un kaut kā jau ir jāiegriež tai ar mazajām krūtīm, ko apprec tas smukais miljonārs vai lords. :)
28.07.2012 18:51 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Cataleya ++++++++++++++
28.07.2012 18:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Loti patika Cataleyas domas!
28.07.2012 19:00 |

Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
kāposti jāēd , tad krūti lielas būs
28.07.2012 19:01 |

Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
:D
28.07.2012 19:01 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Man arī nav! :D Take it easy!
28.07.2012 19:02 |

Reitings 704
Ja Catalejas pēdējais komentārs bija domāts man, uzsvēršu vēlreiz - man ir vienalga, kāds kurai ir izmērs, vīrieši ir dažādi un arī gaumes ir dažādas. Tas, kas mani kaitina, ir vispārināšana - ja lielākas par manu niecīgo A izmēru, tad obligāti nokarenas, jo tā nevar būt, ka ir lielas un labi izskatās. Kaut kā jau sevi jāmierina. ;)
Un nez kāpēc liela daļa to miljonāru agri vai vēlu savām dāmām uzdāvina silikona krūtis... ;)
28.07.2012 19:04 |

Reitings 2342
Visus komentārus nelasīju, bet pēdējos negācijas jau jutu... kāpēc skuķi ir tik šausmīgi savstarpēji neiecietīgi? Beidziet lūrēt viena uz otru un būs labi...
28.07.2012 19:07 |

Reitings 1761
Hanna, nē, tas nebija tev, jo es tavu komentāru izlasīju tikai pēc sava pievienošanas. Tev ir taisnība par pārspīlēšanu un galējībām :)
Nu jau , nu jau, par silikonu tās ir muļķības! Iespējams, tā dara tikai Rīgas mini miljonāri.
28.07.2012 19:09 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Iespējams, tā dara tikai Rīgas mini miljonāri.

Tieši manas domas!
28.07.2012 19:12 |

Reitings 704
Nu bļin, es neesmu neiecietīga! :D

Mani tracina šitie teksti: piemērs - meitene šeit raksta - vot manam džekam visi izmēri, kas ir lielāki par manu A, riebjas, viņš nevar ciest sievietes ar C izmēra krūtīm, es to pilnīgi noteikti zinu, jo viņš pats man tā teica ( :D :D :D ). Nu bļin loģiski, ka viņš savai draudzenei ar A izmēru nestāstīs, ka viņam liekas simpātiski arī citi izmēri. Ja pēc šīs meitenes viņš vēlāk draudzēsies ar kādu, kurai ir C izmērs, tad tai stāstīs, ka viņam nepatīk mazas krūtis. Tas taču ir tik pašsaprotami. Bet vot nē - vienmēr atrodas kāda, kura saka, ka vīriešiem pārsvarā patīk tikai tādas krūtis, kuras var satilpināt plaukstā, pārējās var iet ieskrieties. Vot tas man besī.
28.07.2012 19:17 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Man ir mazas krūtis, bet par to lielumu uztraucos kad man bija 16/17 gadi, tagad tomēr citas lietas par kurām domāt ;)
28.07.2012 19:20 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
*Hanna*,
ko Tu ņemies? Tevi kāda aizvainoja?
Katra vienkārši izsaka savu viedokli, būtu priecājusies, ka Tev apkārt ir sievietes, kas spēj sevi novērtēt ar visām A un E krūtīm.
Un tas, ka sievietēm ir vīrieši, kas viņām vēl ceļ pašapziņu - BRAVO!
28.07.2012 19:22 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Ja jau vīriešiem tik ļoti nepatiktu mazas vai tieši lielas krūtis, tad visi pasaules vīrieši būtu kopā tikai ar vienām vai otrām. Gaumes ir dažādas, vīrieši ir dažādi un arī sievietes ir dažādas. Tamdēļ jau ir svarīgi atrats savu "ideālo" vīrieti, kurš Tevi dievinās tieši tādu, kāda esi, kaut būtu A krūšu izmērs, vai F.

Starp citu, krūšu izmērs palielinas par 1-2 izmēriem grūtniecības laikā! ;)
28.07.2012 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)