Vakar pieaudzēju meitenei skropstas, šodien viņai jādodas uz kāzām, bet viņai izrādās sākās kautkāda alerģija vai iekaisums, tiešām nezinu kas tas ir, ka acis sarkanas asaro utt. man bija beidzies šķidrums skropstu noņemšanai bet es viņai jau biju teikusi, ka tāda man nav. Vakar vakarā viņa jau mani nelika mierā, jo redziet vīrs viņu jau gatavs nosist ka viņai tā, nu un gan jau mani arī. Un jau vakarā man nāca zvani un sms ar pārmetumiem ka es nezinkāda meistare esmu un šodien jau nāk draudu sms ka man būs nereālas problēmas utt. Prasa lai atdodu naudu un kautko daru utt, BET vakar es pieaudzēju vēlvienai meitenei skropstas uzreiz pēc viņas un viņai viss kārtība..un šāds gadījums man ir pirmo reizi 3 gados un līmi neesmu mainījusi, pareizāk visu laiku strādāju ar vienu un to pašu līmi, tādēļ saku, tas tāds pirmais gadījums kad kautkas nav kārtībā. un es reāli nezinu ko darīt, jo ne es ne viņa nevarēja paredzēt, ka viņas acīm nepatiks kautkas un mani tagad nostāda tādā lomā ka esmu bezmazvai acis viņai dūrusi ārā lai atdodu naudu jo viņai tagad jāmeklē kas noņems un pie ārstiem jaaiet un zāles jāpērk, bet tomēr es taču ieguldīju savu darbu, laiku un materiālu kā arī neesmu ārsts lai paredzētu ka vienai meitenei pa 3 gadiem pēkšņi kautkas nepatiktu. un būtu jāsaprot arī ka viss ko viņa prinipā drīkst man prasīt ir-ko darīt lietas labā, jo es taču neesmu vainīga..es tiešām jau stresoju un nezinu nu kā man pareizi rīkoties...visi saka ka neko man viņa neizdarīs tāpat, un lai vispār bezmazvai dirst sūtu ...kā jums šķiet?!