Sveikas, meitenes!:)
Mani moka viens jautājums, iedomājos, varbūt kāda varētu padalīties savā viedoklī..
Iepazinos ar vienu puisi (klubā), man viņš ļooti iepatikās, cik sapratu, es vinjam arī, jo viņš bieži vien uzjautaaja, vai mēs vēl tiksimies un tādā garā.. Kopš tā vakara katru dienu sarakstījāmies, vai tie bija dr.lv vai sms, bet katru dienu, 2ās nedēļas nogalēs satikāmies, laiku pavadījām labi, bet vienīgas, kas nebij tik veiksmīgs bija sekss :D kkādu iemeslu dēļ abas reizes ar vinja locekli kkas nebija liidz galam kārtība ( un otrajā reizē vispār uz beigā nestaaveeja)..atzīties tajā, ka vaina bija manī, pilnībā atsakos!:D Protams, viņš pēc tam neērti jutās manā priekšā, arī atzinās tajā.. Vēl nākamajā nedēļā mēs sarakstījāmies, un viņš mani uzaicināja satikties atkal 5dienā, bet kad 5diena pienāca, viņš pazuda kaut kur, tikai 1os naktī uzrakstīja, ka nesanāca un tādā garaa..
Nu un tagad vinš vispār kādas 4dienas neliekas ne zinis, nu es ar neuzbāzhos ar sms un vēstulēm draugos..Vienīgais sestdien pajautāju, vai viņš vispār ir ieinterešēts satikties, viņš atbildēja, ka "protam ir"...
Tātad, es tagad domāju, kāpēc viņam ir tāda attieksme, vai tas ir tā seksa dēļ, vai es vnk vairāk neintresēju..
Nezinu, kā rīkoties, vai pašhai uzzvanīt vai uzrakstīt, bet negribu, lai izskatās, ka skrienu pakaļ.
Kā meitenes jūs ieteiktu r;ikoties un kā jūs pašaa bīdāt attiecības tādā sākuma stadijā, gaidāt, ka puisis būs tas, kurš rīkosies, vai pašas rīkojaties? :)
Paldies jau iepriekš!! :)