Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kabači- kā jūs pagatavojat ?

 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Sveikas, dāmas :)

Šodien no dārza atnesu mājās diezgan lielus divus kabačus un gribu uztaisīt vakariņās kaut ko gardu un veselīgu no viņiem.
Zinu, zinu, ir www.receptes.lv... BET, gribu dzirdēt, ko gardu taisāt Jūs :)

Padomi un ieteikumi ? :)
24.07.2012 17:27 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
up :)
24.07.2012 17:30 |
 
Reitings 610
Reģ: 01.05.2011
Sagriežu ripās, nedaudz izklopēju, uzkaisu piparus, nedaudz sāli, iemērcu olā un cepu.
nOM NOM NOM
24.07.2012 17:33 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
Daru tā pat kā marrtella - tikai vēl miltos apvārtu pirms lieku olā :)
24.07.2012 17:41 |
 
Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es arii miltos & olaa... mMMmmmmmm!!!! Zheel,ka nav kabachu tgd maajaas :D grr
24.07.2012 17:43 |
 
Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es ar apvārtu miltos un olā,bet pēc tam,kad ir izcepti,tad katlā sutinu kopā ar tomātu šķēlēm līdz izveidojas garšīga suliņa
24.07.2012 17:44 |
 
Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
1. Uzkarsē sepeškrāsni uz 180
2. Sagriež kabačus, ja jauni, lai iet ar vidiņu, ja vecie, tad izgriež to nost.
3. Saliek tos uz cepampapīra uz paplātes
4. Sagriež desu vai paņem jau nedaudz apceptu gaļu smalki sakapātu vai malto kopā ar tomātiem saliek to kabačos uz vidus
5. Pieliek katram mazu pikuci svietsa
6. Liek cepeškrāsnī, kad gandrīz gatavi un gatavi ir ātri apkaisa ar rīvēto sieru un atkal ieliek krāsnī, ļauj sieram izkūst un tad var ēst, garšīgi.
7. Ja prasās, liek garšvielas, sali (apkaisa) desa var būt jebkāda, es ņemu parasto + žāvēto.
24.07.2012 17:45 |
 
Reitings 25
Reģ: 25.03.2011
Man patīk tā, ka kabaci pārgriež uz pusītēm, izņem sēklas (iznāk tāda kā laiviņa) un tad pilda ar apceptu malto gaļu, kas sajaukta ar vārītiem rīsiem. liek cepties cepeškrāsnī, un mazliet pirms ņemšanas ārā apkaisa ar sarīvētu sieru. Protams, kabaci ietin folijā.
24.07.2012 17:46 |
 
Reitings 435
Reģ: 29.01.2009
Sīpoli+maltā gaļa+kabači+tomāti+ķiploks
vai arī
Kabači+tomāti+ola+ķiploks
24.07.2012 17:48 |
 
Reitings 63
Reģ: 16.03.2012
es uz viņiem tikai skatos
24.07.2012 17:52 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Paldies :)
24.07.2012 17:55 |
 
Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
vel ir garsigi kabachu salati - sagriez planos mazos gabalinos, nedaudz sezama ellas, viena tejkarote etika, dilles, olivella un samaisa. :)
vel ir garsigas kabacu pankukas, receptes var atrast neta. ;)
un kabaci cepti krasnina ar papriku, galu mmm
24.07.2012 18:03 |
 
Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Es tieshi shobriid gatavoju!
Traukaa liku ripinjas tad nedaudz majoneezi, kreejumu, apceptus siipolinjus, atkal kabachu karta un atkal apcepti siipoli, siers, majoneze, kreejums, citreiz maltaa galja! Un vel vienu kaartu kabaci! Mm! Viira nu ljooti garsho!
24.07.2012 18:18 |
 
Reitings 66
Reģ: 06.05.2009
Kabači + tomāti + sīpoli + krējums + garšvielas. Nomnomnom :)
24.07.2012 19:30 |
 
Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Majonēzi un krējumu gan nevēlējos likt šiem dārzeņiem klāt , savādāk pārāk trekni sanāktu :)
Izdarīju tā , kā meitenes teica, apcepu apvārtot miltos+ olā. Un sanāca ļoti gardi.
Nākošo reizi izmantošu vēl kādu no Jūsu ieteiktajām receptēm :)
24.07.2012 20:33 |
 
Reitings 946
Reģ: 24.04.2010
Es vienkārši sagriežu ripiņās, apviļāju miltos un cepu. :)
24.07.2012 20:36 |
 
Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Becky tēlo baigo kulināri. :D

Es tagad cepu kabačus pildītus ar dārzeņiem un sieru. Vakariņas paēdu pie mammas, bet rīt jau arī kaut kas būs jāēd. Un pēc tam vēl vājpiena biezpiena sacepumu ar aprikozēm uzmeistarošu. Vot pie kā noved tas, ka mājās nestrādā tv. :D
24.07.2012 20:37 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Standarta kabaču laiviņas, pildītas ar gaļu, pa virsu tomātu ripiņas, siers, baziliks un cepeškrāsnī iekšā.
24.07.2012 20:41 |
 
Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Es laikam rītdien gatavošu - kabačus nomizo, sagriež kubiņos un sautē, klāt liek daudz ķiploku, malto gaļu, krējumu un daaaaudz dilles, nom, nom :)
24.07.2012 20:43 |
 
10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Sacepu kopā lielā pannā iepriekš izvārītus rīsus un apceptu malto gaļu ar sīpoliem, tad pievienoju sagrieztas kabaču ripiņas, vēlreiz apcepu visu un pašās beigās pievienoju tomātus un sieru, var arī olu.
24.07.2012 20:44 |
 
Reitings 46
Reģ: 29.01.2009
Es taisu tā kā jau pieminēja milti+olas, bet vēl man patīk kabaču pankūkas (lick)
Sākumā sarīvē kabaci, sagatavo plāno panūku mīklu, samaisa kopā un cep :)
24.07.2012 20:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!