palidziet ar padomu :)

Reitings 16
Reģ: 15.03.2012
nesen iepazinos interneta ar puisi!sarakstamies jau nedelu,puisis forss,jautrs,nopietns,gudrs,milss un simpatisks...bet vieniga liela problema ir ta,ka pirms 3 nedelam,vins izskiras no draudzenes,vina vinu pameta,jo grib but patstaviga,bet kopa vini neesot gulejusi 2 nedelas iepriekss.
man patik sis puisis ar vinu ir patikami sarunaties,un velos ar vinu tikties,bet atkal bet....
vins ik pa laikam sarunas laika piemin savu bijuso un tas ir kaitinosi,jo saprotu kad vins vinu vel nav aizmirsis un kaut kada sape sirdi vinam ir!
ir ta,kad vins ir gatavs ar mani satikties,es tam visam piekritu,bet vinam ir bail ar mani satikties,kad beigas man nepasakot tomer ne...neiet runa par pirmo randinu...
bet ta esam kaut cik reali viens otru caur skype video kameru redzejusi...
ko man darit?ko jus daritu mana vieta?
p.s. man vins tiesam ir iepaticies :)
23.07.2012 22:41 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Piekriitu Naziitim,tapeec ka pashai ir shaada pieredze,izshkjiiros no 3.5 g attieciibaam un uzreiz sanaaca taa ,ka saaku jaunas att. Tieshaam uzreiz. Traki,bet nu jau vairaak mazliet kaa gads ir pagaajis ,kopaa esam :D Bet nu nekur es taapat nesteidzos.
Bet reekjinies,ka var buut visaadi. :)
24.07.2012 00:43 |

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Es saku, ka satiecies. Bet nepieķeries. Un neizrādi viņam to, ka viņš Tev patīk, vairāk, kā to dara viņš. :)

Pati arī esmu 3 nedēļas atpakaļ šķīrusies pēc 3 gadu attiecībām. Bet tgd sarakstos ar čali, kurš izšķīrās ar meiteni februārī, ar kuru bija doma precēties šovasar. Esam 2 reizes arī satikušies - draudzīgos apstākļos. Runājam par visu ko. Bet nezinu, kā tas varētu attīstīties tālāk, jo brīžiem šķiet, ka man viņš patīk... :)
24.07.2012 09:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits