MVK - ja, brīvdienas bija piepildītas... :)
Pastāstīšu, kā es sestdien devos iegādāties savam printerim kārtridžu! :D Apskatījos divos veikalos, bet tur tiesi tās krāsas kārtridža nebija. Ejot gar Baltic Data izlēmam, ka japainteresējas, vai viņiem nav. Protams, pie izliktajām precēm nebija. Uzjautajām pardevējam - jums nav kārtridža ar numuru tāds un tāds, tadā krāsā. Atbildē saņēmam - jūs ko, tas ir tāds retums - tikai pēc pasūtījuma. nu labi. Taču talākais bija kā murgā.
- Kāpēc šī krāsa ir tāds retums, ja visas citas ir pieejamas?
- Jūs ko, to pasūta un uzreiz ņem kādus 3 - 4, kas tur - pāris lati.
- Pag, kādi pāris lati, kartridžs taču maksa ap 10 Ls (ne, nu dažiem varbūt tas arī ir pāris lati! :D)
- Ka jūs nesaprotat! Kad pērkat printeri mēs taču stāstām kādas fīčas noņemt, lai tā nebūtu... un ta fotokrasa... uzliekat to... uzstādījumus.. būh... ielejat iekšā... kad jūs pērkat, tad taču cisternu... ietaupat tūkstoš rubļus... (daudzpunktu vietā varat ievietot jebkuru nesakarīgu vārdu mistrojumu, ko es vairs neatceros un klāt pievienot manas acis, kas sak pamazam pārvērsties kubā....)
Tā arī nesapratu, vai es esmu stulba, vai džeks ir tik gudrs, ka nesaprata, ko es no viņa gribu, sajutos vainīga, ka nopirku printeri, kuram kārtridžs tiek pārdots cisternās pa tūkstots rubļiem un tagad no viņa gribu zināt, kāpēc viņš 10 Ls nodevē par pāris latiem... :D :D
Piebildīšu, ka nepieciešamo kārtridžu pārdesmit minūtes vēlak iegādājos Elkor Plazā bez jebkādas pasūtīšanas, cisternām vai 1000 rubļiem! :D Bet uz Baltic Data es vairs neiešu! Ne kāda iemesla pēc! Vispār! :D :D