aswa Tu joprojām tur studē? Šobrīd tieši šajā programmā mācos :)
Runājot par LKA budžetu - kā jau aswa minēja, nekas nav neiespējami, ja pietiekami nopietni uztver studijas, apmeklē lekcijas un laicīgi nodod darbus, ir lielas izredzes ierotēt budžetā. Spilgts piemērs tam esmu es - vidusskolas eksāmenus nenokārtoju spīdoši un pirmajā kursā mācījos maksas grupā, bet nu jau divus gadus esmu budžetā. Bet caurmērā atzīmēm ir jābūt labām, man ir 8,5 vidējā un es pat neesmu pirmajā pieciniekā sarakstā (manā kursā ir 10 budžeta vietas).
Pasniedzēji ir brīnišķīgi, protams, katram no mums, arī viņiem, ir savi putni, bet ar visiem visu var sarunāt, ja vien cieni sevi un viņus.
Protams, ne visas lekcijas ir aizraujošas, taču nevarētu teikt, ka tas būtu zemē nomests laiks. Sesijās gan ir cītīgāk ar sevi jāstrādā, īpaši, ja nav "viegla" galva tāpat kā man, bet ir ļoti reti gadījumi, kad kāds students, vismaz manā kursā, būtu nesekmīgs vai speciāli iegāzts kādā eksī. Lielākais mīnuss ir, ka nereti eksāmena atzīme ir vienīgā līdz ar to tas lielākā mērā var ietekmēt Tavu vietu budžetā.