Kā mainās attiecības gadiem ejot?

Reitings 79
Reģ: 09.01.2010
Kā jums ir mainījušās attiecības esot kopā vairāk nekā 5 gadi ar puisi/vīru? Neskaitot , ka joprojām sakiet viens otram, ka mīlat, vai ir palikusi dzirkstelīte kā sākumā, romantika, puķu dāvināšana, tā sajūta kad gribat pavadīt laiku ar to otru cilvēku kopā katru minūti? Vai ir tikai pieradums? Cenšos saprast savas attiecības, sākumā tās bija savādākas, bet tagad nesaprotu kas, pa kuru laiku noticis, liekas, dažubrīd, ka esam svešinieki kas kopā dzīvo, kur palika viss kas kādreiz bija...
21.07.2012 13:35 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nezinu, tik ilgi vēl neesam kopā, bet nu arī pēc 2 gadiem attiecības ir savādākas. kādu laiku pārdzīvoju, ka nav vairs utji-putji sms, tā trakā mīļuma un čubināšanās, mīļvārdiņu bārstīšana utt. bet tad sapratu, ka attiecības vienkārsi ir iegājušas citā fāzē, kur daudz svarīgākas ir savstarpējās rūpes, paļaušanās, atbalsts. un to ir jāprot ieraudzīt ikdienā. un daudzi, arī es kaut kāda posmā, to diemžēl nevar un negrib pieņemt.
31.07.2012 12:17 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es laikam nekad neesmu bijusi no taam sievieteem,kuraam patiik taa "salipsana kopaa"!Taapeec arii vienmeer saku,ka justos labi arii,kaa draudzene!Es noteikti esmu tas liidertipa cilveeks,kuram vienmeer buus ko dariit,buus interesanti-ar viirieti,vai bez...!
Man zeel tos paarus,kuri palikusi kopaa peec vairaakiem gadiem lauliibaa tikai taapeec,ka ir beerni ,mazbeerni!Es domaaju ,ka tanii zinaa esmu pilniigi no citas miiklas!Es iisti neesmu tas sieviesu tips,kura gribeetu savas vecumdienas pavadiit savu beernu,mazbeernu vidu!Domaaju soreiz tiesi-dziivot kopaa!
01.08.2012 22:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits