Sveiki!
Izmēģini ko jaunu - -izsoli!
Piedāvājumā jaunas CHEAP MONDAY bikses, pilnīgi jaunas ar visām birkām,34.izmērs, skinny jeans, ļoti smukas!
Sākuma cena - 12Ls
Lūgums solīt ne pa 1 santīmam, varbūt ik pa 50 santīmiem.
Dienas beigās skatīsimies, kas sanācis - augstākās cenas solītāja iegūs savā īpašumā šortus par savu norādīto cenu.
godīgi,- Tev vēl būs jāpriecājas, ja pārdosi viņas par tiem 12Ls.
ne jau tapēc, ka bikses sūdīgas, vai kaut kā tā...
drīzāk, cilvēka daba. latvieša daba.
tak tagad veikala izpardosanas. pat vel letak var nopirkt bikses. kur nu vel kada izsoletas ir nelogiski, jo es vnk nevaru iegadaties bikses, kuras neesmu laikojusi, kur nu vel solit kaut ko.
Pa 7 Ls es pat paņemtu, beeeet man neskaidrības ar izmēriem - man ir 27 izmērs biksēm, 26 maaazliet pa šauru, bet vai tad tas neskaitās 36? Nevis 34? :?
Šīm biksēm uz birkas rakstīts 27.izmērs - es pat nezinu kurš tas ir 34. vai 36. izmērs. Vienkārši man biksēm ir 36.izmērs, bet šīs man ir par šauru, žēl. Tā ka domāju tev varētu derēt...ja interesē varu noņemt mērus cm?!
Man gan šķiet, ka UK10=38 izmērs. Vismaz man UK pirktās un vestās kleitiņas visas kā viena ir UK10 (un dažas ir par lielu pat) un mūsu 36 izmērs tas nu nekādi nevarētu būt.
gribēju tik pateikt, ka foršas bikses un cena gandrīz adekvāta
es nemaz nezinu, lv ir cheap monday veicis ? Cik esmu bijusi viņā iekš dk, tad tur bikses uz lielajām atlaidēm lētāk pa 20 ls nebija .. foršs veikals vispār, žēl, ka ne manai miesasbūvei ... visas augšas skaliņiem