Pievakare, skaidrs, man tas nav apspriežams. Es uzskatu, ka tas ir nožēlojami, skumji, un, ka tā ir pārdošanās. Tā cilvēku acīs cieņu nevar nopelnīt. Man vienmēr žēl, ka ir mūziķi, kuriem varbūt tur, kaut kur zem tā visa ir talants, bet tiek izpildīta lēta popmūzika, kaut gan mājās viņi klausās citu mūziku un to arī atzīst. Bet nav brīnums, ka paši klausās kaut ko citu, to nu viņiem nevar pārmest. :)
Esmu tiešām pārsteigta, ka tu piedāvā šādu variantu, jo man šķiet pašsaprotami, ka brīdī, kad tu pārdodies un filmē tizlu, seklu Holivudas komēdiju, tu vairs neesi mākslinieks un visticamāk, ceļš uz kaut kādu cieņu no citiem izciliem režisoriem un godalgām Kannās durvis ir aizvērtas uz mūžu.
Ko lai saka - es priecājos, ka gana daudzi tā nedomā un man ir ko klausīties, skatīties un baudīt. ;)
Kas tas par info, kā lielākā daļa kaut ko sasniedza? Tā nebūt nav. Lielākā daļa vienkārši gāja un darīja to, kas no sirds patīk. Vārds "reklamēšanās" man vispār šķiet perverss. Visi mani mīļākie mūziķi dzīvoja, rakstīja mūziku, izpildīja to un guva publikas mīlestību ar kvalitāti. Ja tā ir reklamēšanās, tad ok, varbūt šis vārds der.
Es gan uzskatu, ka tam ir sakars, bet acīmredzot, nav jēgas strīdēties par to, ko mēs redzam pilnīgi dažādās krāsās.
Neiztiekšos ne par Reiniku, ne Ugunsgrēku, jo par pirmo zinu tikai tik daudz, ka mūzika neinteresē, otro neesmu redzējusi, taču ja runājam lielākā mērogā par lētu popmūziku, nekvalitatīviem un tizliem seriāliem - daudz kas no tā man šķiet degradējošs un labāk neeksistētu vispār. Protams, runājot konkrēti par Reiniku viņa mūzika nevienam nekādu ļaunumu nenodara, taču tai trūkst elementāras kvalitātes, kas jau ir tā sacīt, cits stāsts.
Labi, man apnika par šo runāt, visu pateicu, vairs nav ko piebilst. :)