Cik Jums Vajadzēja?

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Sveikas visas kurām ir tiesības un kuras vēl ir ceļā uz to!

Cik braukšanas nodarbības bija vajadzīgas, līdz jūs palaida uz CSDD braukšanas eksāmenu?

Bijāt pirms tam braukušas vai sākāt no 0 ?
:)
19.07.2012 14:30 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Man tā pavisam citādi bija - sāku mācīties braukt no nulles pie instruktora, bet mums kaut kā nesapasēja raksturi... Pamācījos kādu mēnesi, pusotru un atmetu. Tad bija iespēja braukāt ar automātu un to arī izmantoju. Kad otrajā reizē saņēmos braukt, man vajadzēja aptuveni pus gadu (ne īpaši regulāras braukšanas, bet tik un tā), lai pareizi un pēc visiem noteikumiem brauktu ar mehānisko ātrumkārbu. Mans ieteikums - netuvoties mašīnai, īpaši automātam, pirms nav tiesību kabatā. :D
19.07.2012 15:11 |

Reitings 5709
Par eksāmenu - man šķiet, ka tie stāsti par ļaunajiem inspektoriem ir stipri, stipri pārspīlēti. Es noliku ar otro (jo pirmajā reizē nepamanīju "iebraukt aizliegts" zīmi, haha) un abi instuktori bija ļoti jauki, pretīmnākoši un pat bieži vien man centās palīdzēt un pateikt kaut ko priekšā (ne tā ļoti tieši, protams, bet speciāli gāzt nu noteikti viņi negāž). Tas tā - mana pieredze. :)
19.07.2012 15:13 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
infinity
Nē, man bija autoskolas labākais instruktors. Un neteikšu, ka nepadevās, ar katru reizi bija progress, bet es skaidri apzinājos cik labi ir jābrauc, lai noliktu eksāmenu, un tā pārliecība tik ātri neradās ne man, ne manam instuktoram:)
Un man ļoti daudzas draudzenes tiesībās ir iztērējušas ap 400ls, tā, ka..
19.07.2012 15:14 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
man gāja ilgi, kopā 2 gadi kopš iestāšanās autoskolā :D bet nu neba visus tos gadus mācījos.
kopā bija ~ 3 ar pusi mēneši; bišķi virs 20 reizēm (1 reize 1.5h ) .. sāku no nulles un nezināju, kurā pusē tas sajūgs īsti ir .. atstarpe starp pirmajām 5 braukšanām un pārējām bija gandrīz 2 gadi .. kopā arī nebija lēti. savi lati 400 tika iztērēti, beigās braucu pie radu instruktora (kas nebija pats lētākais, bet superīgs vnk :D )
19.07.2012 15:14 |

Reitings 1791
netuvoties mašīnai, īpaši automātam, pirms nav tiesību kabatā

pēc tam grūti?
19.07.2012 15:15 |

Reitings 306
Reģ: 16.05.2011
nu toreiz (pirms 5 gadiem) manā mazajā dzimtajā pilsētelē šis bija vienīgais instruktors - nebrēcējs :D
es pati esmu mācījusi braukt, un ir nenormāli grūti savaldīties :D

Infinity, 10 reizes noteikti vajag (vismaz), tā teikt, lai nostiprinātu to visu. Ja vien neesi ar dabas dotu talantu braukšanā un ar labu iepriekšējo pieredzi jau.
19.07.2012 15:15 |

Reitings 1791
zhilii man atkal ir otrādi, arī tāds pus radu instruktors ( ne no manas puses) , ir tāds palētāks bet ne visai superīgs :)
19.07.2012 15:18 |

Reitings 306
Salomē, šoreiz runa gāja par autoskolas instruktoru nerviem, nevis eksāmenu pieņēmējiem.
Tie, kas pieņem eksāmenus ir pretimnākoši, bet robežās.
19.07.2012 15:19 |

Reitings 86
Sāku no 0, mācījos aptuveni 3 mēnešus, noliku ar otro reizi, jo pirmjā eksāmenā neizbraucu garāžas figūru. :D varu piekrist tām meitenēm, kuras saka, ka svarīgi ir braukt regulāri, tad arī eksāmena nolikšana neliksies nekas traks. :)
19.07.2012 15:20 |

Reitings 1638
Infinity - būs jau labi arī ar tādu :) ja viņam nav supersvarīgs tas reitings csdd, vari pieteikties uz eksāmenu jau pēc tām min. braukšanām un mēģināt, varbūt sanāk :D man bišķi žēl, ka savam instruktoram pabojāju nenoliekot ar pirmo reizi ...
man bija tā, ka pirms eksāmena visi noteikumi, zīmes u.t.t. nenormāli jaucās pa galvu, sevišķi esot pie stūres. tiklīdz kā saņēmu apliecību, tā visa bilde parādījās tiiik skaidra, nejutos vairs nedroša un braucu pa pirmo (tā, ka pat mammai nav bail blakus sēdēt :D ) :D
19.07.2012 15:23 |

Reitings 1791
AmberRose var teikt ka sāku no nulles, bet man kaitina , tas ka daudzi izceļ to, lai ietu uz CSDD ir jāprot bez maz vai perfekti braukt..

Vai tad tajā eksāmenā tik traki no tevis ko prasa, lai tu brauktu kā parug bērns? Saprotu ka jābrauc pēc noteikumiem, bet to jau daru arī braukšanas stundās...
19.07.2012 15:23 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Tad nu mans tizlums pārsit pušu jūs visas, es braucu pāri pa 30 braukšanām,līdz tik saskaitīju vairāk jau bija bail :D
19.07.2012 15:24 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Infinity
Nu nedāļā tās tiesības tā, ir tomēr jāmāk braukt labi, un ir arī atšķirība vai tu brauc ar savu instruktoru vai ar eksaminatoru pavisam citā mašīnā
19.07.2012 15:29 |

Reitings 306
Infinity
Perfekti jau braukt nemāk neviens, labāk ir mācēt braukt droši.
Ja man tagad vajadzētu pārlikt, izkristu visticamāk. Jo, braucot ikdienā, visas tās pagriezienu rādīšanas apbraucot bedri, vai lūrēšanas spoguļos ik pēc pāris sekundēm, neizmantoju... Toties braucu daudz labāk kā dienā, kad noliku, jo esmu drošāka uz ceļa un situācijas labāk izjūtu, tas jau ir galvenais. Tā kā perfekti tev nav jābrauc, vienkārši maksimāli jāievēro noteikumi :)
19.07.2012 15:30 |

Reitings 5709
AmberRose, cik man zināms, tad tagad reti kurā autoskolā ir eksāmeni. Instruktors paraksta kartiņu un viss, vari iet uz eksāmenu CSDD.

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
Esli noliku tiesibas pirms 13g, bija 12 brauksanas 2xnedela un noliku no pimas reizes, instruktors bija vecs virietis un smekeja masina-kliedza ka traks uz mani!!! ka tagad atceros, pec brauk/nodarbibam izkapjot no masinas pa muguru ka no krana teceja svuiedri; nodarbibas ari bija ziema!! beigas CSDD viss bija ok, noliku no pirmas reizes!! Bet varbut mani pazeloja, jo biju uz 8menesa stavokli!!!:) :) :)

Reitings 46
Reģ: 30.05.2012
Sāku mācīties ar tēti. Visu vasaru cītīgi braukāju, lai visma pamatus zinātu. Septembrī iestājos autoskolā. Līdz tam likās, ka braucu salīdzinoši normāli, instruktora domas bija pretējas :D Tā kā man tikai novembrī palika 18, tad sanāca diezgan vilkt to visu procesu. Biju gatava jau likt eksāmenu decembrī, taču instruktors ļoooti stiepa to visu, tad nu sanāca tā, ka noliku tikai janvāra pašā sākumā. Braukšanas ņēmu katru nedēļu. Pat pa 2x, tāpēc tas nobraukāto stundu skaits varētu būt ļoti liels.
19.07.2012 15:31 |

Reitings 555
Reģ: 05.01.2012
es arī sāku no nulles, pirmā nod man bija jau februārī un mana instruktore bija ļoti aizņemta, tpc nākamreiz gāju tikai martā un tiku uz pāris nodar, un skolas dēļ mēnesī man bija kādas 4 nodarbības, tgd vasarā tiku vairāk, esmu nobraukusi jau kādas 26, pēdējās divas nod jau eju uz figurām. salīdzinoši ar citiem maniem draugiem, laikam man ir riktīgi daudz nodarbību, bet man nebija ne pieredzes nekas, kā arī uz brīdi pazuda motivācija.

Domāju, ka jau sen varēju tikt pie šīm tiesībām, ja būtu ātrāk atradusi citu instruktoru. Nevis tāpēc, ka likās, ka manējā ir slikta, bet tomēr jutu, ka viņa dažas nodarbības novelk vnk naudas pēc. Tāpēc atradu paralēli citu, kas man divās nodarbībās iemācīja tiiiik daudz, visus manus sliktos paradumus ( neskatīties spogulīšos, bailes iekļauties satiksmē u.t.t) uzreiz izdzina ārā.

Mana vienīgā problēma ir tā, ka esmu aizmirsusi dažus noteikumus un mani gāž iekšā vietas, kas ir saistītas ar tramvaja sliedēm :D un es braucot nevis nopelnu mazās vai vid kļūdas, bet uzreiz lielās. bet es ļoti cenšos visu atkārto un ceru, ka augustā jau likšu eksāmenu . vai cik gari :D

Reitings 1638
Infinity - nu tā kā es csdd eksāmenu noliku ar 3o reizi - ir pieredze ar dažādiem instruktoriem :D pirmais bija kretīns pēdējais; lika braukt kkādu tāāāādu maršrutu, par kuru instruktors pēc tam ilgi brīnījās. nu totāli mēģināja izgāzt, kas 46. eksāmena minūtē arī viņam izdevās manas vājības dēļ (man grūti saprast, no kuras puses kaucošās sirēnas nāk .. :D ) .. otrajā netiku tālāk par parkošanos un trešajā reizē bija jauks , ļāva man pašai ar sevi sarunāties un tā :D tas, laikam, atkarīgs no viņu garstāvokļa vai kā, bet principā iedos punktus par ko vien varēs. Ja uztaisīsi nepareizu manevru kkur (piem. taisot labo pagriezienu būsi pa tālu no malas), iedzīs tajā pašā krustojumā vēlreiz un par atkaŗtotu kļūdu uzreiz 10 punkti ..

Reitings 1791
zhilii man jau viņ;s nav īsti instruktors , bet cilvēks kas daudziem mācījis braukt , ir tā speciālā mašīna ar pedāļiem abās pusēs , bet nav kvalifikācijas kā instruktoram, tā kā ja arī nenolikšu ar pirmo, tas viņam nekaitēs :D viņš ir drauga radinieks un draugs iespaidojas no viņa teiktā un arī apgalvo ka nu nepavisam neesmu gatava eksāmenam.. Piekrītu ka vēl nedaudz jāpatrennējas, bet nav jau tā kā viņi apgalvo, ka vēl diezgan jāmacās..

bija man vienā reizē , uz laukumu palaida vienai pašai pasēdēt pie stūres (biju viena mašīnā) un pavisam citas sajūtas -labākas...

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits