Labriit ceturtdienaa! /bezteema/

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Labrit meitenes! Latvija jau agrs rits, bet man nedaudz pirms pusnakts, tapec izdomaju izmantot izdevibu un uzchiniit manu pirmo bezteemu!
Gribeju novelet jums jauku un iedvesmojoshu so dienu ar tekstinju, ko atradu internetaa (autors nezinams). Man loti patik! Ceru, ka Jums ari :)

"Un joprojām rīts ir mans vismīļākais laiks, kad pasaule vēl guļ, bet Zeme jau mostas. Tā ir mūzika, kas rodas klusumā – putnu čalas, lapu čaboņa vējā un sapņos iegrimušo cilvēku elpošana. Tad pasaule ir īsta – nav samākslotu smaidu, nepatiesu runu un viltotas steigas. Viss ir tik vienkārši un skaisti. Tādos brīžos cilvēki ir cilvēki – bez maskām. Un man tas tik ļoti patīk, jā, man patīk, kādi ir cilvēki, kad tikko ir pamodušies – izpūruši un patiesi; man patīk kafijas smarža rītos, kad tā vēl nav sajaukusies ar ikdienas automobīļu izplūdes gāzēm un meliem; un man patīk vēl tik daudz lietu un darbību, kas noris no rītiem. Kādēļ? Katra jauna diena ir sākums, sākums kaut kam labākam, tā ir dota, lai kaut ko izmainītu, lai būtu labāk. Lai cilvēki būtu cilvēki – tādi, kādi viņi ir, tādi, kādi viņi vēlās būt – vienkārši un patiesi. Lai dzīve būtu dzīve, nevis leļļu teātris. Kāds varbūt teiks – pasauli nevar izmainīt. Atbilde ir vienkārša – sāc ar sevi un savu pasauli! Jo tieši Tu, mans dārgais draugs, esi daļa no mums visiem."

http://9wow.in/wp-content/uploads/2012/04/Zoey.jpg

Pastastiet kadi Jums plani uz sodienu un pec 9 stundam ari es bushu darba, parlasishu so tekstu, lai mana diena sakas ar kko jauku, un pievienosos jums!
19.07.2012 06:50 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man jautājums:
Vai esat tagad pārtikas veikalos redzējušas lazdu riekstus čaumalās?
Vai varbūt tirgū tagad ir redzēts?
19.07.2012 13:23 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Womankind, tirguu 100 % ir. Bet esmu arii maximaas vismaz agraak sveramos pirkusi
19.07.2012 13:36 |

10 gadi
Reitings 5631
womankind, par riekstiem nezināšu, vai tad jau ir ražas sezona? brīvdienās skatījos lazdās, bet rieksti vēl maziņi. nu vienīgi ievestie varbūt ir.

man jautājums par fotogrāfēšanos. braucot ekskursijās kā jūs fotogrāfējaties-stāvat, sēžat, guļat pie vietas ko fočējat vai mēģinat taisīt kāds atraktīvas bildes? mazliet garlaicīgi paliek skatoties tās "stacionārās" bildes. pagājušajā gadā kalnos mēs aktīvi lēkājām, bet šogad doma izveidot tādas interesantas bildes no brauciena vajag idejas! :)
19.07.2012 13:38 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Riekstu sezona lielveikalos un tirgū ir ziemā, to esmu novērojusi. Bet man ļoti vajag tagad un šodien :D
Tā kā vēl pagājušajā nedēļā nebija nepieciešamība, neesmu ievērojusi, vai var nopirkt.
19.07.2012 14:21 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
nopirku The Sims 3 un tagad uz xboxu visu rītu jau spēlēju Varbūt ir vēl kāda, kas to spēli spēlē vēljoprojām?

Es šad tad uz datora paspēlēju.

Runājot par solāriju, iespējams, ka Tev pēc konkrētās apmeklējuma reizes tie plankumiņi uzmetas, nevis solārija vaina?!
19.07.2012 15:16 |

Reitings 2057
Reģ: 28.07.2010
Paldies dievam, ka tikšu šodien stundu ātrāk prom no darba! Man jau ir apriebies, ka vienu stāvu augstāk notiek remonts vai kas, es pat nezinu, bet sajūta ir tāda, ka griesti iegāzīsies. Brr. Kolēģe pasūtīja picu, tāaaa smaržo, bet nē, es negribu :D
19.07.2012 16:18 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
par solāriju, es nezinu no ka tiesi tas piemetas, bet ka es neeju uz to solaruju-neviena plankumina; ta ari sanaca draudzene iet uz to musu, bet es eju pavisam uz citu!! cik neerti!
volcom , forsi ka iesi amjas atrak!! man ari gribetos, bet pie mums ta nemedz but!!
19.07.2012 16:22 |

Reitings 3350
Labrit!

Esmu graciozi atnakusi uz darbu, uzvilku kleitu un papezhus, jutos ka Viktorija Bekhema!

Man loti zel, ka Latvija ir tik slikts laicins. Mana mamma ari visu laiku sudzas, jo nevarot iet pastaigaties, jo vinai parak auksti! Pie mums gan ir drausmigs karstums un sodien ir +- ok, vismaz vareja normali pagulet bez svishanas! :)

Sorit meginaju apskaut guloshu draugu, tik jauki sanaca - vins nepukojas, bet gan piespieda sev klat un nelaida vala! Tik jauki, es gandriz atplisu!:)

Sodien man loti gribas kko padarit majas, laigan bushu tikai ap 10tiem gribas izmazgat gridas, sakopt vannas istabu un vispar "uzfrishinat" dzivokli. Tikai man nav ideju ko lai dara. Apnika - nac majas a tur viens un tas pats. Gribas kko pamainit! Gribetos sienu nokrasot, bet ires dzivoklos nedrikst! Kadai varbut ir ieteikumi, ko lai izdara?! :)

Ieshu taisit rita teju virtuve, es vel joprojam miega mice, laigan ir jau 9.25! :)
19.07.2012 16:25 |

Reitings 2057
circene
Tas tikai tādēļ, ka palūdzu lai palaiž atrāk, jo uz zivtiņām jāpaspēj :)
19.07.2012 16:27 |

Reitings 3350
Ak, un es ari pievienosos atkal jau MVK.

Ar mani ir ta, ka visu dienu planoju, ko darishu pec darba majas, ka es visu kopshu, puceshu un est taisishu, bet atnakot majas vienigais ko es varu izdarit ir apsesties pie TV!

Manuprat ta ir kaut kada veselibas problema, kaut kas nav kartiba ar assinspiedienu, dzelzs limeni vai vel kko. Varbut tas ir kas lidzigs anemijai?!

A varbut tas vnk ir slinkums! :)
19.07.2012 16:28 |

Reitings 254
Reģ: 13.07.2012
volcom, ari labi ja prasiji un tad pallaiz atrak! a par kadam zivtinam tu runa? es laikam k.ko palaidu garam! :)
19.07.2012 16:39 |

Reitings 2057
circene
Garra Ruffa. Paskaties viņu mājaslapā :)
19.07.2012 16:41 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Varu padalīties ar ne-ieteikumu skatīties filmu How do you know ar Viterspūnu - nāvīgi garlaicīga un bezmērķīga, un ieteikumu noskatīties filmu Soul Surfer. Pēdējā ir uz patiesiem faktiem balstīta, iedvesmojoša filma par 13 gadīgu meiteni -sērfotāju, kurai haizivs nokoda roku.
19.07.2012 16:44 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labvakar!
Esmu pārgurusi, nostaigāt 10 km nav joka lieta un vēl pieskatīt mazos raušus, šodien esmu izpumpēta :D

Prieks, ka saņēmos un piecēlos agrāk, lai izskrietu. Skriet kopā ar bērniem, tā jau tāda cūkošanās. :) Rīt jāceļas vēl nedaudz agrāk, lai stadions būtu brīvs.
19.07.2012 18:49 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
es domāju, ka laikam jau dikti bezjēdzīgi, bet vaaarbūt tomēr kādai ir fotoaparātiņš, ko varētu man aizdot uz nedēļas nogali? es diezgan profesionāli fotografeju, tādēļ par sliktu apiešanos var neuztraukties, vienkārši nepieciešams mazs fotoaparāts, mans lielais ir stipri par lielu. parādā nepalikšu :) ja kāda var izlīdzēties, būtu diiikti priecīga :)
19.07.2012 22:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits